Наймолодші учасники ансамблю «Карамель» стали бронзовими чемпіонами відбіркового туру ЧУ з хореографічного мистецтва

Наймолодші учасники ансамблю «Карамель» стали бронзовими чемпіонами відбіркового туру ЧУ з хореографічного мистецтва

Дві групи наймолодших «карамельок» взяли участь у відбірковому турі Чемпіонату України з хореографії «Art dance-2019». Малюки з композицією «Фіксики» в категорії «Mini» в номінації «Рop danse» вибороли бронзу. Також бронзовим чемпіоном стала середня група ансамблю «Карамель», яка дебютувала з постановкою «Формула 1» в категорії «Kids». «Відбірковий Чемпіонат України відбувся в концерт-холі «Малевич» у Львові, –

Дві групи наймолодших «карамельок» взяли участь у відбірковому турі Чемпіонату України з хореографії «Art dance-2019».

Малюки з композицією «Фіксики» в категорії «Mini» в номінації «Рop danse» вибороли бронзу. Також бронзовим чемпіоном стала середня група ансамблю «Карамель», яка дебютувала з постановкою «Формула 1» в категорії «Kids».

«Відбірковий Чемпіонат України відбувся в концерт-холі «Малевич» у Львові, – розповіла керівник “Карамелі” Христина Мелимук. – Участь взяли багато колективів із України. Результатами ми задоволенні, адже, незважаючи на маленький вік і відсутність досвіду на таких сценах, журі оцінило наших вихованців високими балами».

Оцінювали юних танцюристів провідні хореографи України Ілона Гвоздьова, Женя Кот, Дмитро Жук, Ілля Мірошниченко. Нагороду за вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва отримали керівник ансамблю сучасного танцю «Карамель» і головний хореограф ансамблю Анастасія Селезньова.

Нагадаємо, в грудні 2018 року середня група «Карамелі» з постановкою «Пастка» і основний склад із композицією «Підтримка» отримали по «золотій» нагороді та путівку у фінал  Чемпіонату України з хореографії «Art dance-2019», що відбудеться в травні в столиці України.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини