Розпочалося громадське обговорення детального плану забудови, що межує з Винниківським лісопарком

Розпочалося громадське обговорення детального плану забудови, що межує з Винниківським лісопарком

Сьогодні, 16 квітня, розпочалося громадське обговорення розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовно площею 0,50 га, що разташована за межами населеного пункту міста Львова на території Львівської міської ради й межує з  Винниківським лісопарком. Свої пропозиції громадяни можуть вносити до 16 травня. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА. Із матеріалами детального плану можна ознайомитися

Сьогодні, 16 квітня, розпочалося громадське обговорення розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовно площею 0,50 га, що разташована за межами населеного пункту міста Львова на території Львівської міської ради й межує з  Винниківським лісопарком.

Свої пропозиції громадяни можуть вносити до 16 травня. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Із матеріалами детального плану можна ознайомитися в департаменті архітектури та розвитку містобудування ЛОДА (м.Львів, вулиця Винниченка, 18, кабінет № 114).

Громадські слухання згаданого проекту детального плану відбудуться 25 квітня 2019 року в залі засідань ДП ДІПМ «Містопроект» (м.Львів, вулиця Генерала Чупринки, 71, другий поверх) о 18:00.

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини