У майстрів, які ремонтують у СЗШ №29 басейн, викрали інструменти

У майстрів, які ремонтують у СЗШ №29 басейн, викрали інструменти

Одні будують, а інші руйнують. Саме так трапилося з бригадою будівельників, які відновлюють у винниківській СЗШ №29 такий потрібний для нашого міста шкільний басейн. У ніч із четвертого на п‘яте травня невідомі особи, зламавши навісний замок, проникли в приміщення басейну СЗШ №29, викравши звідти електроінструменти на загальну суму 20 тисяч гривень. «За фактом крадіжки порушено

Одні будують, а інші руйнують. Саме так трапилося з бригадою будівельників, які відновлюють у винниківській СЗШ №29 такий потрібний для нашого міста шкільний басейн.

У ніч із четвертого на п‘яте травня невідомі особи, зламавши навісний замок, проникли в приміщення басейну СЗШ №29, викравши звідти електроінструменти на загальну суму 20 тисяч гривень.

«За фактом крадіжки порушено карну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України», – зазначив керівник Личаківського відділу поліції міста Львова, підполковник Роман Макогон.

Дуже прикро, що одні будують такий потрібний для нашого міста, для всіх винниківських школярів басейн. А інші намагаються нажитися на цьому, не маючи ні сорому, ні совісті. Адже красти – гріх. А красти в дітей, це – подвійний гріх. Але для злодія жодних моральних перешкод не існує.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини