Винниківський злодій знову сяде за грати

Винниківський злодій знову сяде за грати

«Винниківський Вісник» нещодавно повідомляв про те, що мешканці одного з багатоквартирних будинків на вулиці Івана Франка у Винниках самотужки затримали злодія. Після цього вони викликали поліцію й передали зловмисника правоохоронцям. Злодієм виявився винниківський мешканець, якому 35 років і він перед цим лише вийшов із в‘язниці, де перебував за вчинення крадіжок. Правоохоронці з‘ясували, що злодій скоював

«Винниківський Вісник» нещодавно повідомляв про те, що мешканці одного з багатоквартирних будинків на вулиці Івана Франка у Винниках самотужки затримали злодія. Після цього вони викликали поліцію й передали зловмисника правоохоронцям.

Злодієм виявився винниківський мешканець, якому 35 років і він перед цим лише вийшов із в‘язниці, де перебував за вчинення крадіжок.

Правоохоронці з‘ясували, що злодій скоював згаданий      злочин не один. На вулиці за всім спостерігав його поплічник. А 35-річний зловмисник шляхом віджиму вікна проник в одне з помешкань на вулиці Івана Франка й вчинив  крадіжку майна громадян на суму дві тисячі гривень.

За цим фактом було порушено карну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Також стало відомо, що Личаківський райсуд обрав міру запобіжного заходу зловмиснику у вигляді тримання під вартою й з можливістю виходу під заставу на суму майже 154 тисячі гривень.

Зазначимо також, що винниківському злодію загрожує від трьох до шести років в‘язниці за скоєння згаданого злочину, адже він нещодавно звільнився з місць позбавлення волі за крадіжки.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини