У Винниках продовжується ремонт центральної вулиці

У Винниках триває ремонт центральної вулиці Галицької. Упродовж останніх тижнів значно зросли темпи робіт зі спорудження паркомісць і тротуарів на цій вулиці. Про це повідомили у Винниківській міській раді. «Щоб пришвидшити виконання згаданих робіт,  було залучено кілька бригад, які брукують тротуари та паркомісця, – мовить заступник міського голови Винник Богдан Шустер. – Знаємо, що наші

У Винниках триває ремонт центральної вулиці Галицької.

Упродовж останніх тижнів значно зросли темпи робіт зі спорудження паркомісць і тротуарів на цій вулиці.

Про це повідомили у Винниківській міській раді.

«Щоб пришвидшити виконання згаданих робіт,  було залучено кілька бригад, які брукують тротуари та паркомісця, – мовить заступник міського голови Винник Богдан Шустер. – Знаємо, що наші мешканці дуже чекають на завершення ремонту центральної вулиці міста, але об‘єм роботи там дуже великий. На жаль, дуже багато років там не робили ремонту. Десятки років займалися лише «латанням» дорожнього полотна. А на деяких проміжках, як тепер з‘ясувалося, навіть не було необхідної для доріг такої категорії «подушки» з каміння, бетону та піску. Асфальт клали просто на землю й згодом накладали на нього шар за шаром інший асфальт. Тому зараз надолужуємо згаяне».

Також навпроти СЗШ №47 уже споруджено, так званий, «острівець безпеки», де дорогу переходять учні згаданого навчального закладу.

Після Зелених свят дорожні бригади продовжать ремонт вул.Галицької.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини