Суд на злодієм із Винник знову не відбувся через відсутність потерпілих

Суд на злодієм із Винник знову не відбувся через відсутність потерпілих

У п‘ятницю, 13 вересня, було призначено чергове засідання Личаківського райсуду у справі злодія з Винник – 34-річного громадянина Л. Цей злодій, який багато років тероризував мешканців Винник своїми кримінальними діями (численними крадіжками), зараз перебуває під домашнім арештом. Але суди над ним постійно переносяться, бо всі фігуранти згаданої справи все не можуть разом зібратися в приміщенні

У п‘ятницю, 13 вересня, було призначено чергове засідання Личаківського райсуду у справі злодія з Винник – 34-річного громадянина Л.

Цей злодій, який багато років тероризував мешканців Винник своїми кримінальними діями (численними крадіжками), зараз перебуває під домашнім арештом. Але суди над ним постійно переносяться, бо всі фігуранти згаданої справи все не можуть разом зібратися в приміщенні суду. Декілька разів сам злодій не приходив у суд. Був випадок, коли інші фігуранти не приходили з різних причин. А сьогодні знову не з‘явилися одні з потерпілих у цій справі.

«Мене вражає байдужість наших людей, – мовить одна з потерпілих від злочинних дій громадянина Л. мешканка Винник. – Я постійно відвідую Личаківський райсуд. Але є інші потерпілі, яким правоохоронці повернули вкрадене цим злодієм майно. І вони перестали цікавитися цією справою. Вони хвилюються лише за себе, бо в них усе добре. А про покарання злочинця вони не дбають. Можливо, що через їхню байдужість тепер потерпають інші громадяни, яких він обкрадає. Бо ж зараз він перебуває на волі, хоча й під домашнім арештом. Але звідки ми знаємо, чи вночі він сидить у хаті? А цим громадянам байдуже. Нехай краде, а «моя хата з краю». Важливо, що їм усе повернули. Такі громадяни постійно скаржаться на погану роботу поліції, на наші суди. Вони на кожному кроці розповідають про те, що їх обікрали. Але коли реально треба допомогти покарати людину, яка робить зло багато років всім винниківчанам, то вони раптово відступають, ховаються в кущі. І така їхня поведінка є сприянням злочинній діяльності громадянина Л. і іншим злочинцям. Не будьмо байдужими, бо цей злодій, на моє переконання, вже просто над усіма нами  насміхається».

Отож, через байдужість деяких потерпілих злодій із Винник знову залишився непокараним.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини