Недільний день за мольбертом: у Винниках відбувся конкурс малюнка “Молодь має супер силу”

Недільний день за мольбертом: у Винниках відбувся конкурс малюнка “Молодь має супер силу”

У неділю, 28 червня, біля Школи мистецтв у Винниках відбувся конкурс малюнка “Молодь має супер силу”, організований Винниківською міською радою. Міський голова Винник Володимир Квурт, його заступник Богдан Шустер, працівники міськради та усі охочі змогли спостерігати процес народження дитячих шедеврів, адже конкурс відбувавався просто неба на території затишного молодіжного простору. “Такий творчий конкурс ми присвятили

У неділю, 28 червня, біля Школи мистецтв у Винниках відбувся конкурс малюнка “Молодь має супер силу”, організований Винниківською міською радою.

Міський голова Винник Володимир Квурт, його заступник Богдан Шустер, працівники міськради та усі охочі змогли спостерігати процес народження дитячих шедеврів, адже конкурс відбувавався просто неба на території затишного молодіжного простору.

“Такий творчий конкурс ми присвятили Дню Конституції та Дню молоді,  розповіла керівник відділу гуманітарної політики Винниківської мерії Зоряна Корчовська. – Мета його виховувати дітей у дусі патріотизму, популяризувати красу нашої неповторної України за допомогою творчості у той спосіб, який підказує юним винниківчанам  фантазія”.

Участь у конкурсі взяли вихованці Школи мистецтв, гуртка  “Дитячий вернісаж” БДЮТу м. Винники, художньої студії “Art House”, художньої студії “Гранат”.  Вони отримали грамоти та подарунки.

Керівників цих культурних осередків нагородили грамотами за творчу позицію та активну участь у конкурсі малюнка “Молодь має супер силу” та з нагоди Дня молоді.

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини