Художня кондитерська майстерня «Le Plaisir» стала партнером «Дитячої планети»

Художня кондитерська майстерня «Le Plaisir» стала партнером «Дитячої планети»

День народження – це свято для кожного, а для дитини воно найжаданіше. Незабутнім його роблять емоції, які дарують люблячі батьки, а також гарна компанія, яка вміє веселитися. А як смакують після активних забав солодощі! Саме такими організовують свята у Дитячому парку активного дозвілля «Дитяча планета», що на вулиці Стрийській, 202 у Львові. У розважальному центрі

День народження – це свято для кожного, а для дитини воно найжаданіше. Незабутнім його роблять емоції, які дарують люблячі батьки, а також гарна компанія, яка вміє веселитися. А як смакують після активних забав солодощі!

Саме такими організовують свята у Дитячому парку активного дозвілля «Дитяча планета», що на вулиці Стрийській, 202 у Львові.

У розважальному центрі – стилізовані кімнати, що переносять в улюблені казки та мультфільми завдяки декору та анімації за участі відомих всім персонажів, атракціони та розваги для всієї сім’ї. І, звичайно, додає неперевершеності та позитивних емоцій святу меню з великою кількістю  вишуканих десертів, від одного вигляду яких паморочиться в голові.

За це взялася майстриня своєї справи, власниця Художньої кондитерської майстерні «Le Plaisir» у Винниках Мар’яна Стаховська, яка є партнером «Дитячої планети».

«Наші вишукані десерти – це справжні кондитерські витвори, – каже М. Стаховська. – Ми стараємося задовольнити найвибагливіших ласунів, адже пропонуємо кондитерські вироби на будь-який смак – художні торти, тематичні кенді-бари, кепкейки, еклери, мафіни, печиво з будь-яким зображення, макаруни за оригінальним рецептом, карамелі та льодяники ручної роботи, желе, безе, йогуртові десерти. Можемо зробити торт таким, яким його бачать наші замовники. А це дуже важливо, бо допоможе зробити свято для дитини незабутнім».

Замовлення приймають за телефоном: 0672761822 (Олег).

@Партнерська публікація

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини