Лікар-винниківчанин Омелян Синенький провів екскурсію для коронаскептиків (Відео)

Лікар-винниківчанин Омелян Синенький провів екскурсію для коронаскептиків (Відео)

У серпні 2020 року 60 медиків з різних відділень Львівської обласної клінічної лікарні на базі ревматологічного об’єдналися в команду для порятунку хворих на COVID-19. Винниківчанин, керівник підрозділу Омелян Синенький розповів про труднощі й емоції, які щоденно переживає медичний персонал, працюючи в «червоній зоні».  «У багатьох людей є відчуття, що з ними того не станеться, –

У серпні 2020 року 60 медиків з різних відділень Львівської обласної клінічної лікарні на базі ревматологічного об’єдналися в команду для порятунку хворих на COVID-19.

Винниківчанин, керівник підрозділу Омелян Синенький розповів про труднощі й емоції, які щоденно переживає медичний персонал, працюючи в «червоній зоні».

 «У багатьох людей є відчуття, що з ними того не станеться, – каже лікар-ревматолог О. Синенький. – Бояться лікарні, але безвідповідальні, бо не розуміють, що кожен може стати жертвою. Що сказати цим людям? Якби була така можливість, я б робив для них такі маленькі екскурсії у відділення, де лежать тяжкохворі. Це дієвіше, ніж розмови…  Кожен складний випадок, який закінчується позитивом, можна прирівняти до дива».

Омелян Синенький переконаний у ефективності запровадження такого карантину, який був у березні, згадує порожні вулиці міста… Ситуація з ковідом показала, що люди всі однакові, він всіх вирівняв. Кількість хворих із діагнозом COVID-19 стрімко зростає. І потрібно бути готовими до цього, дбати про свою безпеку, бути відповідальними.

Фото: скрін з відео

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини