Колишньому тренеру винниківської команди знадобилася термінова допомога медиків

Колишньому тренеру винниківської команди знадобилася термінова допомога медиків

Колишньому тренеру ще винниківського ФК «Рух» знадобилася термінова допомога медиків. Як з‘ясувалося, відомий футбольний фахівець Володимир Мазяр і зараз « при справі». Адже він очолює один із клубів вищого дивізіону Казахстану – «Акжайик». Цьогоріч відбулося вже п‘ять турів чемпіонату Казахстану. Під час останньої гри, коли команда Володимира Мазяра здолала «Шахтар» із Караганди з рахунком 2:1,

Колишньому тренеру ще винниківського ФК «Рух» знадобилася термінова допомога медиків.

Як з‘ясувалося, відомий футбольний фахівець Володимир Мазяр і зараз « при справі».

Адже він очолює один із клубів вищого дивізіону Казахстану – «Акжайик».

Цьогоріч відбулося вже п‘ять турів чемпіонату Казахстану. Під час останньої гри, коли команда Володимира Мазяра здолала «Шахтар» із Караганди з рахунком 2:1, український фахівець так розхвилювався, що йому знадобилася термінова медична допомога.

У 2017 році Володимир Мазяр тренував винниківський «Рух» (серпень – листопад).

Свого часу Володимир Мазяр був футболістом київського «Динамо», полтавської «Ворскли», дніпровського «Дніпра», симферопольської «Таврії» та інших команд.

Він відомий не лише високою тренерською кваліфікацією, але й нестандартною поведінкою під час поєдинків і тренувань.

Зокрема, під час роботи у Винниках Володимир Мазяр вступав у запальні суперечки з місцевими вболівальниками, критикував їх, а декого навіть намагався вигнати зі стадіону.

Така емоційність тренера неабияк звеселяла людей на трибуні стадіону. Адже їм було цікаво споглядати не лише за діями гравців, але й їхнього тренера.

Таким Володимир Мазяр залишається й зараз. Під час матчу він і хвильки не всидить на тренерській лаві. Все бігає та підказує своїм футболістам і арбітрам. Бачимо, що така поведінка подеколи шкодить і здоров‘ю самого тренера.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини