Гравці ФК «Жупан» поступилися у Яворові

Гравці ФК «Жупан» поступилися у Яворові

У понеділок, 21 червня, футболісти винниківського клубу «Жупан» провели поєдинок чемпіонату Львівщини у Яворові. Ця гра викликала неймовірний ажіотаж серед тамтешніх уболівальників. Їх було дуже багато й вони просто несамовито підтримували своїх улюбленців. На жаль, у Винниках уже давно футбольні матчі не збирають стількох людей. Учора, на Зелені свята, у Яворові на стадіоні відбулося справжнє

У понеділок, 21 червня, футболісти винниківського клубу «Жупан» провели поєдинок чемпіонату Львівщини у Яворові.

Ця гра викликала неймовірний ажіотаж серед тамтешніх уболівальників. Їх було дуже багато й вони просто несамовито підтримували своїх улюбленців. На жаль, у Винниках уже давно футбольні матчі не збирають стількох людей. Учора, на Зелені свята, у Яворові на стадіоні відбулося справжнє свято!

І тамтешні футболісти відплатили своїм прихильникам сторицею, забивши у ворота винниківських футболістів аж три «сухі» м‘ячі!

Хоча вчорашню гру не можна визначити – «в одні ворота». Бо винниківські футболісти зовсім не виглядали «хлопчиками для биття». Вже на початку гри небезпечно пробивали Данило Левків і Баран. А на 22-ій хвилині вже футбольна фортуна посміхнулася гостям, коли м‘яч якимось дивом оминув їхні ворота. Та на 24-ій хвилині винниківські захисники прагавили форварда господарів, який вийшов віч-на-віч із Стасишином і відкрив рахунок. На 29-ій хвилині гості порушили в своїй штрафній правила, збивши суперника. Арбітр без жодного вагання призначив пенальті. Так рахунок став 2:0 на користь ФСК «Яворів».

На 45-ій хвилині знову загрожував воротам господарів Данило Левків. На 47-ій хвилині небезпечно пробив Матвіїв. На 54-ій хвилині після передачі Матвіїва небезпечно пробив Климишин. На 72-ій хвилині дуже небезпечно атакував ворота суперників Баран. На 75-ій хвилині зі штрафного сильно пробив Молоков. На жаль, м‘яч пройшов дуже високо над воротами господарів.

А на 81-ій хвилині гості знову прогавили атаку господарів і рахунок став уже – 0:3!

І після цього футболісти «Жупана» не впали духом, вони атакували. На жаль, їхнім ударам бракувало влучності.

Зі зручної позиції не зміг пробити Новак. Згодом упритул пробивав головою Молоков. Та всі зусилля виявилися марними й арбітр зафіксував поразку ФК «Жупан» з рахунком – 0:3.

Винниківські юнаки також поступилися своїм яворівським одноліткам – 0:1.

Склад ФК «Жупан» (дорослі команди): Стасишин, Шкраба, Матвіїв, Молоков, Карачевський, Дадак, Данило Левків, Мартиняк, Куцій, Климишин, Баран.

На заміну виходили: Стефанишин, Новак, Мельничук, Мацків, Петрів.

Тренер Ігор Дідик.

Склад ФК «Жупан» (юнацький склад): Нагірний, Соболь, Сахацький, Прокопчук, Якимович, Протасевич, Патлавський, Фортуна, Сава, Семашко, Врецьона. На заміну виходили: Лехів, Іванець, Лісний, Брилівський, Брилинський.

Президент ФК «Жупан» Богдан Шустер.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини