Убивав заради цікавості: подробиці біографії вбивці зі Сколе

Убивав заради цікавості: подробиці біографії  вбивці зі Сколе

Нещодавно «Винниківський Вісник» розповідав про затримання на околиці міста Стрий убивці, який позбавляв життя своїх жертв заради розваги (зі слів самого вбивці). Зараз у цій справі триває слідство. Але правоохоронці вже розповіли про деталі біографії страшного вбивці. Як повідомляє видання Захід нет, посилаючись на правоохоронні джерела, убивця Андрій Т., мешканець міста Сколе. Зараз йому 27

Нещодавно «Винниківський Вісник» розповідав про затримання на околиці міста Стрий убивці, який позбавляв життя своїх жертв заради розваги (зі слів самого вбивці).

Зараз у цій справі триває слідство. Але правоохоронці вже розповіли про деталі біографії страшного вбивці.

Як повідомляє видання Захід нет, посилаючись на правоохоронні джерела, убивця Андрій Т., мешканець міста Сколе. Зараз йому 27 років.

Люди, які його знають, кажуть, що він був звичайною дитиною, у школі не мав жодних проблем. Свого часу навіть прислуговував у церкві.

Негативними епізодами в його житті є те, що він виріс із бабусею. Батько помер, а мати дуже давно виїхала в Італію.

У 2014 році в його житті трапилася ще одна лиха подія. Він проходив строкову службу в армії й з невідомих причин утік із військової частини. Перебував у Львівському СІЗО, згодом отримав за дезертирство три роки умовно. Тобто, у в‘язниці він не перебував. Але після виходу з СІЗО, зі слів очевидців, він дуже змінився. З дому майже не виходив, жив на пенсію своєї бабусі.

Вбивця запевняє правоохоронців, що вбивав заради цікавості. Що, з його слів, після першого вбивства людини пережив якісь неймовірні почуття.

Та психологи й правоохоронці твердять, що тут не все так просто. Мовляв, щось із ним трапилося таке, що змінило його психологію. Та не знають що саме. Адже життя без батька й матері для дитини дуже складне й цілком може змінити її психологію. Перебування в армії й причина, через яку він самовільно покинув військову частину, також могли дати певний поштовх до змін у його характері. І, звісно, перебування у СІЗО серед відвертих кримінальників також могло надати йому якийсь поштовх до того, що в його розумінні ціна людського життя немає жодної вартості.

Та як би там не було, але тепер життя молодого чоловіка триватиме лише у похмурих стінах в‘язниці. Адже за два вбивства йому загрожує довічне ув‘язнення. Він позбавив життя двох невідомих йому людей, але й зіпсував  своє ще дуже молоде життя.

Яким би не був вирок суду, але людське суспільство вже ніколи не прийме до себе вбивцю.

На фото Захід нет: Андрій Т. під час затримання а в автобусі маршрутом Луцьк – Ужгород

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини