Ні в чому собі не відмовляйте: Винникам виділили 28 млн гривень на ремонт доріг, побудову колекторів і трубопроводів

Ні в чому собі не відмовляйте: Винникам виділили 28 млн гривень на ремонт доріг, побудову колекторів і трубопроводів

Із міського бюджету Львова Винникам виділили 28 млн грн на ремонти доріг, побудову колекторів і трубопроводів. Про це повідомили у ЛМР із посиланням на департамент міської агломерації. У департаменті стверджують, що більшість із об’єктів, на які зараз виділили кошти, є перехідними, оскільки ремонти розпочалися торік. “Тоді попередня влада, наприкінці своєї каденції, уклала чимало договорів на

Із міського бюджету Львова Винникам виділили 28 млн грн на ремонти доріг, побудову колекторів і трубопроводів.

Про це повідомили у ЛМР із посиланням на департамент міської агломерації.

У департаменті стверджують, що більшість із об’єктів, на які зараз виділили кошти, є перехідними, оскільки ремонти розпочалися торік. “Тоді попередня влада, наприкінці своєї каденції, уклала чимало договорів на підрядні роботи. Однак вони не були підкріплені бюджетним фінансуванням. Тож через відсутність грошей розпочаті ремонти призупинилися. Утворився чималий борг – понад 170 млн грн., який разом із незавершеними роботами перейшов у спадок новоствореній Львівській громаді”, – йдеться в повідомленні..

За ці гроші мають намір завершити капітальний ремонт вулиць Франка, Ломоносова та Калнишевського. Зокрема добудують побутовий і каналізаційний колектори на вул. Франка, прокладуть новий каналізаційний трубопровід на вул. Ломоносова та від вул. Б Хмельницького до вул. Забава. Також кошти скерують на капремонт побутової каналізації на вул. Калнишевського.

Інформацію депарменту міської агломерації прокоментував заступник міського голови Винник Богдан Шустер: “Щоб конкретизувати повідомлення, додам, що минулоріч бюджет Винник складав більше 285 млн грн (переважно від надходжень від тютюнової фабрики). І це без ПДФО, яке напряму потрапляло в бюджет Львова. Тож роботи були розпочаті з розрахунку, що у 2021 році, навіть після не зовсім добровільного приєднання, бодай половина коштів буде повернена на виконання робіт у Винники. Виконаних робіт заактовано на 151.5 млн і, як бачимо з цифр, бюджет Винник міг би їх перекрити”.

Фото з архіву “Винниківського Вісника”.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини