У Винниках запрацював Офіс Львівської громади: хто керує та які послуги надаватимуть

У Винниках запрацював Офіс Львівської громади: хто керує та які послуги надаватимуть

Як повідомляв «Винниківський Вісник», виконком ЛМР ухвалив тиждень про створення у Винниках офісу Львівської громади. У ньому працюють 11 працівників. Це найбільший штат серед усіх офісів Львівської громади, що вже діють. «Загалом робота Офісу буде інтегрована: тут надаватимуть послуги міської ради, департаменту агломерації та вирішуватимуть адміністративні питання. Зокрема, можна буде отримати довідки різних видів, акти

Як повідомляв «Винниківський Вісник», виконком ЛМР ухвалив тиждень про створення у Винниках офісу Львівської громади. У ньому працюють 11 працівників. Це найбільший штат серед усіх офісів Львівської громади, що вже діють.

«Загалом робота Офісу буде інтегрована: тут надаватимуть послуги міської ради, департаменту агломерації та вирішуватимуть адміністративні питання. Зокрема, можна буде отримати довідки різних видів, акти обстеження, реєстрацію місця проживання тощо. Паспортистки працюватимуть у приміщенні ЦНАПу», – йдеться в інформації «Львів. Агломерація».

Керівником офісу став колишній заступник міського голови Винник, чинний член виконкому ЛМР Богдан Шустер. Усі працівники – мешканці Винник, які працювали у ВМР, з ними укладені строкові угоди на два місяці.

Нагадаємо, Офіс Львівської громади у Винниках є найбільшим серед десяти у Львівській ОТГ.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини