91-річна Зеновія Наорлевич подарувала Винникам ялинку

91-річна Зеновія Наорлевич подарувала Винникам ялинку

У Винниках, крім головної ялинки (штучної) в парку Незалежності, є ще встановлена справжня лісова красуня в нижній частині міста. Винниківчанка Зеновія Наорлевич, 25 вересня 1930 року народження, від щирого серця зробила для нашої громади подарунок до новорічно-різдвяних свят – віддала свою ялиночку, що росла на подвір’ї. Тепер зелена красуня прикрашає територію біля дитячої бібліотеки. Ялинці

У Винниках, крім головної ялинки (штучної) в парку Незалежності, є ще встановлена справжня лісова красуня в нижній частині міста.

Винниківчанка Зеновія Наорлевич, 25 вересня 1930 року народження, від щирого серця зробила для нашої громади подарунок до новорічно-різдвяних свят – віддала свою ялиночку, що росла на подвір’ї. Тепер зелена красуня прикрашає територію біля дитячої бібліотеки.

Ялинці орієнтовно 20 років. Її посадив внук пані Зені Мирон. Щороку її прикрашали на Різдво і фотографуватися всією родиною.

«Були й цікаві історії, пов’язані з ялинкою, – розповіла донька Тамара. – Коли ми мали корову, вона об’їла верхівку деревця. Ми думали, що ялинка не буде рости. А в неї з часом виросло два вершечки».

Громада Винник дякує пані Зеновії за подарунок і бажає їй міцного здоров’я, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов’ю та Божою благодаттю. Шани і поваги вам від людей!Усіляких гараздів і щастя вашій сім’ї, усій вашій родині!

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Ларисма КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини