Московські варвари знову атакували Львів

Московські варвари знову атакували Львів

Московські дикуни  знову нагадали про себе мешканцям Львівщини. Третього травня столицю Галичини було атаковано трьома ракетами. Мешканці Львова та навколишніх населених пунктів добре чули жахливий звук ракет, які наближалися до Львова. Люди кажуть, що дехто навіть бачив ці ракети. А згодом було чути сильний вибух і з‘явився густий чорний дим. Це добре бачили й чули

Московські дикуни  знову нагадали про себе мешканцям Львівщини.

Третього травня столицю Галичини було атаковано трьома ракетами.

Мешканці Львова та навколишніх населених пунктів добре чули жахливий звук ракет, які наближалися до Львова. Люди кажуть, що дехто навіть бачив ці ракети. А згодом було чути сильний вибух і з‘явився густий чорний дим.

Це добре бачили й чули мешканці Винник.

Згодом голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив деталі злочинного нападу московських нелюдів на Львів.

Посадовець розповів, що московити завдали шість ракетних ударів із району Каспійського моря.

Дві ракети українські бійці знищили. Три ракети потрапили у різні електропідстанції. А ще одна ракета вразила ціль на Закарпатті.

У Львові було виведено з ладу три електропідстанції, які живили залізницю. Також частина Львова залишилася без світла та інтернету. Двоє осіб, які перебували неподалік вибухів, отримали легкі поранення.

Знаємо, що московити дуже бояться зброї, яку Україна отримує від західних союзників. Тому окупанти намагаються знищити залізниці, щоб таким чином трішки продовжити своє жалюгідне існування на цьому світі. Адже високотехнологічна зброя, яку зараз отримує Україна, принесе загибель усім московським фашистам, які  перебувають в Україні. Ці нелюди свідомі цього. От і луплять ракетами. Та нічого у них не виходить, бо Львів живе, залізниця й далі працює. І ніхто з окупантів українців не залякає своїми ракетами. Українці готові боронити рідну землю. Ворога буде знищено. Незабаром ракети падатимуть на голови самих окупантів у Москві!

Слава Україні! Героям Слава!

Володимир ГАВРИЛІВ

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини