Нічна атака Львова 17 травня

Нічна атака Львова 17 травня

Уночі 17 травня об 00:49 на Львівщині було дві повітряні тривоги та 2 масові хвилі ракетних вильотів. У Львові жодна ракета не приземлилась. Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що над Львівщиною збили три крилаті ракети, які цілилися в об’єкти інфраструктури. Їх випустили з південно-східного напрямку з моря. За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, низка

Уночі 17 травня об 00:49 на Львівщині було дві повітряні тривоги та 2 масові хвилі ракетних вильотів. У Львові жодна ракета не приземлилась. Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що над Львівщиною збили три крилаті ракети, які цілилися в об’єкти інфраструктури. Їх випустили з південно-східного напрямку з моря.

За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, низка вибухів, що лунала в місті, — то робота української ППО.

“В одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20 кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет”, – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомив мер Новояворівська Володимир Мацелюх, унаслідок нічного обстрілу рашистами Львівщини у Яворівському районі пошкоджено школу, дитячий садочок та медичну амбулаторію.

Також Володимир Мацелюх зазначив, що до лікарні Новояворівська з приводу поранень від нічних обстрілів ніхто не звертався.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини