У Винниках підліток упав із велосипеда в потічок

У Винниках підліток упав із велосипеда в потічок

У вівторок, 17 травня, прикра пригода трапилася з місцевим підлітком, який на великій швидкості впав із велосипеда у потічок із водою. Хлопчик катався на  ровері, демонструючи іншим підліткам своє вміння й не вибравши безпечної швидкості. Якоїсь миті дитина втратила контроль над  «залізним конем» і на швидкості впала у потічок з водою. На щастя, цей потічок

У вівторок, 17 травня, прикра пригода трапилася з місцевим підлітком, який на великій швидкості впав із велосипеда у потічок із водою.

Хлопчик катався на  ровері, демонструючи іншим підліткам своє вміння й не вибравши безпечної швидкості.

Якоїсь миті дитина втратила контроль над  «залізним конем» і на швидкості впала у потічок з водою.

На щастя, цей потічок рясно вкрився м‘якою й густою травичкою. Це й врятувало дитину від важких травм. Але сліз було ціле море. Куди ж поділися підліткові пихатість та зухвальство. Ця «велопригода» миттєво привернула увагу дуже великої кількості підлітків. Бо все відбулося неподалік стадіону та дитячого майданчика на вулиці Стрілецькій у Винниках. Малеча здійняла неймовірний галас, обговорюючи цю подію. Згодом ці ж діти допомогли велосипедистові вибратися з потічка й доправили його додому.

Тепер  мамі «велогонщика» доведеться випрати його одяг, але це ще не найгірше, що могло трапитися з її дитиною.

Знаю, що серед наших читачів знайдуться й такі, що казатимуть про недоцільність цього матеріалу. Мовляв, нічого ж не трапилося, дитина ціла й неушкоджена. То для чого ж було писати цей матеріал? От коли б трапилося лихо…

Тому ми й готуємо подібні матеріали, щоби запобігти в майбутньому таким випадкам. Адже й у Винниках було дуже багато випадків, коли діти, катаючись на велосипедах, отримували важкі травми. А декілька років тому місцева дівчинка, під час катання на ровері, загинула.

Батьки, які дають своїм дітям велосипеди, мають надати малечі й підліткам  відповідні поради та рекомендації щодо безпечної їзди. Бо, як бачимо, навіть на тихій вуличці з дитиною-велосипедистом може трапитися лихо. Тому навчаймо своїх дітей завжди бути обачними й обережними, бо до біди, як відомо, лише один крок.

Володимир ГАВРИЛІВ

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини