Відкриття освітнього простору Convo

Відкриття освітнього простору Convo

Слава Україні! Освітній простір Convo знову відкриває свої двері для учнів. Ми проводимо набір в групи для маленьких і дорослих.  Також ми продовжуємо набір вчителів англійської та німецької мови. Якщо ви добре знаєте мову, та бажаєте поділитися цими знаннями, долучайтесь до нашого колективу. Для всіх, хто запишеться на курси до їхнього початку буде діяти довоєнна

Слава Україні! Освітній простір Convo знову відкриває свої двері для учнів. Ми проводимо набір в групи для маленьких і дорослих. 

Також ми продовжуємо набір вчителів англійської та німецької мови. Якщо ви добре знаєте мову, та бажаєте поділитися цими знаннями, долучайтесь до нашого колективу.

Для всіх, хто запишеться на курси до їхнього початку буде діяти довоєнна ціна 2000 грн (замість 2300) за дитячі курси та 3000 грн замість 3500) за підліткові та дорослі. Окрім того, ми розпочинаємо онлайн навчання і індивідуальні заняття за 230 грн/год.

Третина від зароблених коштів йде на підтримку ЗСУ.

Також ми розуміємо, як зараз важлива безпека, тому хочемо забезпечити все, аби приміщення можна було використовувати як бомбосховище під час повітряної тривоги, та учні не переривали навчання.

Винники, вул. Винна Гора, 8

+38 093 333 4743

instagram @convo.2021

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини