У Винниках каналізаційні нечистоти потрапляють у річку Маруньку!

У Винниках каналізаційні нечистоти потрапляють у річку Маруньку!

У Винниках через незавершені роботи з будівництва каналізації рідкі нечистоти потрапляють прямісінько у річку Маруньку. Екологічна катастрофа назріває через те, що нечистоти з каналізації пробили собі вихід на розі вулиць Забава та Ломоносова у Винниках (прямо на автобусній зупинці!). Нечистоти, утворивши величезну калюжу, з дороги течуть прямісінько у згадану річку (див. фото). «Ця антисанітарія може

У Винниках через незавершені роботи з будівництва каналізації рідкі нечистоти потрапляють прямісінько у річку Маруньку.

Екологічна катастрофа назріває через те, що нечистоти з каналізації пробили собі вихід на розі вулиць Забава та Ломоносова у Винниках (прямо на автобусній зупинці!).

Нечистоти, утворивши величезну калюжу, з дороги течуть прямісінько у згадану річку (див. фото).

«Ця антисанітарія може стати причиною різних епідемій, – мовить тамтешній мешканець Роман Бадунь. – Куди я вже не звертався, а жодної реакції нема. Ось уже три  місяці рідкі нечистоти потрапляють в нашу річку і знищують її».

Запах на цій території також свідчить, що наверх пробивається каналізація.

«Я тут живу поруч і вже не можу більше терпіти жахливі смороди від каналізації, – каже ще одна місцева мешканка на прізвище Гнатюк. – На цій ділянці залишилося спорудити ще з п‘ятдесят метрів каналізаційної мережі й проблему було б вирішено. Є вже тут і кільця для її будівництва. Та все чомусь раптово зупинилися й нема на то ради. Зробіть розголос у пресі й може відповідні керівники поквапляться. Подбаймо про здоров‘я наших мешканців і про нашу прекрасну річку Маруньку, яку зараз просто знищує каналізація та чиїсь безвідповідальність і бездушність».

Володимир ГАВРИЛІВ

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини