Львівський медик показав владі… червону картку

Львівський медик показав владі… червону картку

Ортопед-травматолог Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи, що у Винниках, член міжнародної асоціації малоінвазивної та спінальної хірургії ISMISS Микола Комнацький переконаний, що дії влади щодо боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції вже не підлягають ніяким нормам і логіці та заслуговують на червону картку. Він добре знає, коли її дають, адже попри те, що є

Ортопед-травматолог Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи, що у Винниках, член міжнародної асоціації малоінвазивної та спінальної хірургії ISMISS Микола Комнацький переконаний, що дії влади щодо боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції вже не підлягають ніяким нормам і логіці та заслуговують на червону картку.

Він добре знає, коли її дають, адже попри те, що є лікарем від Бога з двадцятирічним досвідом роботи в госпіталі, має звання чемпіона світу із футболу серед лікарів.

«Маємо те, на що заслужили… Ви не розуміли, що станеться?»

  • Мабуть, маємо те, на що заслужили. З кожним роком усе більше переконуюся в безглуздих рішеннях нашої влади. Різдвяні свята, Буковель, приїзд наших заробітчан, гуляння в барах та ресторанах… Ви не розуміли що станеться? Є сусідня держава. Невже не можна навчитися у них? Між життям і здоров’ям та грошима і відпочинком ми вибрали друге.

Запитайте у влади, чому так пізно ввели червону зону? Почнуть показувати пальцем один на одного. Можливо, вони не усвідомлюють що сталося.

«Вибори закінчилися і піар-допомога від політиків також»

  • Повністю підтримую лікаря-інфекціоніста з Чернівців, яка дала прочухана міністру. Показують красиві картинки на екранах, один піар і більше нічого.

Вчора разом із колегами переводив 35 ковід-пацієнтів з одного відділення в інше. Переносили їхні речі, перестелювали ліжка. В кожного з них великий пакет із своїми ліками!

Сумно стає, коли дивишся на людину з маскою для кисню. Умови добрі там, де власними силами зроблені ремонти. Матраци, подушки, постіль зношені. Питної води немає. Стіни обдерті. Про туалети не пишу.

Куди ж ділися волонтери, фонди олігархів, «політики-медики»? Все, вибори закінчилися?

Коли стояло питання вливання ковідних коштів, про госпіталь майже забули. Тепер нарешті згадали, що в нас велика база – давай до нас.

А хто має лікувати ковід-хворого? Я сьогодні заступаю на ніч у терапевтичне відділення. Ви б дуже хотіли, щоб ортопед вас лікував? Ми готові і будемо допомагати терапевтам! Здоров’я і життя людини – це для нас Святеє Святих! А ви далі шукайте терапевтів на роботу! Цікаво, де їх знайдете???

Про статистику

А ще хочете правду про статистику? В мене в сім’ї захворіли четверо! Я здав ПЛР-тест і потрапив у статистику, бо в медиків варіантів немає. Троє моїх здали антиген-тест – позитивні, хвороба триває, в статистику не попали! В моїх друзів-медиків – само. Так і живем!

«Вакцинуйтеся! Рятуйте себе і ближніх»

  • Трохи про вакцинацію. Забудьте про ціну вакцини і виробників. Більшість у цьому не розуміються, але пишуть. Дискусії колоти чи не колоти бути не може! Рятуйте не тільки себе, а й ближнього! Вакцина зупинить епідемію! Нас щепили з дитинства і всі добре переносили вакцинацію!

Важливо не здоров’я та життя лікарів, а «підписати папір, що заразився не на роботі», щоб не претендувати на фінансову допомогу

  • Три тижні перерви після ковіду. Всі, хто перехворів, вийшли до роботи. Ми знову в повному складі! Головне – це підписати папір, що заразився не на роботі! А твоє здоров’я, це так собі – не дуже важливо! Мабуть, люди відчували, що настає біда. Багато пацієнтів, багато операцій, в п’ятницю зроблена остання стабілізація хребта.

Нас закрили і перекинули на допомогу терапевтам… Чиста зона ліквідована. Ліжка в госпіталі є, а от кому лікувати – немає. Парадокс виходить. Шкода мені директора шпиталю. Точно має накази зверху від чиновників – так треба і не обговорюється!

Приїдьте і подивіться на виснажених медиків, які з власної ініціативи працюють понад норму. Приїдьте і зайдіть у брудну зону, ідіть туди, куди вас не ведуть. Не приймайте рішень з кабінетів! Люди, які мають загострення хронічний болей, які потребують операцій на хребті та суглобах – про Вас забули! Ви суспільству не потрібні!

Рано чи пізно нерви медиків здадуть! Дайте гідні зарплати! Подбайте про здоров’я медиків! Не втягуйте медицину в політику!

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини