Борець із Винник переміг на Чемпіонаті України

Борець із Винник переміг на Чемпіонаті України

26 березня в Одесі відбувся молодіжний Чемпіонат України з вільної боротьби. Винниківчанин Юрій Ідзінський, який також виступив у цьому турнірі, став чемпіоном України у ваговій категорії до 120 кілограмів. «Щоб вибороти золоту медаль, Юрію довелося провести шість поєдинків, – зазначив перший тренер Юрія – майстер спорту Роман Проців. – І у всіх він здобув перемоги,

26 березня в Одесі відбувся молодіжний Чемпіонат України з вільної боротьби.

Винниківчанин Юрій Ідзінський, який також виступив у цьому турнірі, став чемпіоном України у ваговій категорії до 120 кілограмів.

«Щоб вибороти золоту медаль, Юрію довелося провести шість поєдинків, – зазначив перший тренер Юрія – майстер спорту Роман Проців. – І у всіх він здобув перемоги, не віддавши суперникам жодного балу. Юрій – один із останніх моїх вихованців. На жаль, з різних причин секція боротьби у Винниках перестала функціонувати. Батьки, які читають в пресі матеріали про здобутки Юрія Ідзінського, постійно звертаються з проханнями, щоб і їхні діти займалися боротьбою. Сподіваюся, що знайдуться зацікавлені особи, які відродять її й дозволять продовжити у Винниках славні борцівські традиції».

Нагадаємо, що Юрій Ідзінський є вихованцем тренерів Романа Проців та Віктора Глібенка.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини