Блискучі перемоги Театру пісні «Первоцвіт» КЦ «Дозвілля» на міжнародному фестивалі-конкурсі

Міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв «Євро Фест – 2018», що відбувся у Львові, виявився вдалим для вихованців Театру пісні «Первоцвіт»  КЦ «Дозвілля». Солістка «Первоцвіту» Яна Ручинська нагороджена дипломом лауреата І-ої премії. Таку високу відзнаку в номінації «Естрадний вокал» (середня вікова категорія) юна співачка отримала від журі за виконання акапельно пісні духовного спрямування «До Богородиці», а

Міжнародний фестиваль-конкурс культури та мистецтв «Євро Фест – 2018», що відбувся у Львові, виявився вдалим для вихованців Театру пісні «Первоцвіт»  КЦ «Дозвілля».

Солістка «Первоцвіту» Яна Ручинська нагороджена дипломом лауреата І-ої премії. Таку високу відзнаку в номінації «Естрадний вокал» (середня вікова категорія) юна співачка отримала від журі за виконання акапельно пісні духовного спрямування «До Богородиці», а також пісні «Мрії».

«Я задоволена виступами своїх вихованок, – каже керівник Театру пісні «Первоцвіт» Ірина Шалата. –  Яна Ручинська отримала перше місце, а Дарина Артищук і Софія Брилінська стали лауреатами ІІІ премії в середній і старшій віковій категорії. Крім високих нагород, є багато позитиву від участі в конкурсі-фестивалі. Завдяки йому діти познайомилися, з’явилися нові творчі контакти між учасниками,  а для керівників  він став гарною нагодою збагатитися досвідом, подивитися, як працюють інші солісти та колективи, показати власні напрацювання. Зараз готуємося до нових конкурсів і фестивалів. Сподіваємося, що вони принесуть нам нові нагороди».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини