Ремонт вулиці Галицької у Винниках: як мокре горить

Ремонт вулиці Галицької у Винниках: як мокре горить

Ось уже понад місяць часу минуло від того дня, коли знаменита фірма «Онур» розпочала у Винниках такий потрібний і довгоочікуваний ремонт центральної вулиці Галицької. Зі слів посадовців, цей ремонт мав розпочатися ще наприкінці минулого року й  швидко завершитися. Та з настанням зими його було перенесено на весну. Згодом повідомлялося, що до Паски ремонтники винниківчан не

Ось уже понад місяць часу минуло від того дня, коли знаменита фірма «Онур» розпочала у Винниках такий потрібний і довгоочікуваний ремонт центральної вулиці Галицької.

Зі слів посадовців, цей ремонт мав розпочатися ще наприкінці минулого року й  швидко завершитися. Та з настанням зими його було перенесено на весну. Згодом повідомлялося, що до Паски ремонтники винниківчан не турбуватимуть. Мовляв, щоб люди спокійно відсвяткували.

І ось 26 квітня винниківчани нарешті побачили на вулиці Галицькій довгоочікуваних ремонтників і техніку з написами на ній – «Онур».

Люди дуже втішилися, мовляв, згідні трішки потерпіти, але знаменита фірма зробить ремонт швидко та якісно. Як кажуть, на роки!

Фірма «Онур» швиденько перекрила транспортну артерію Львів-Тернопіль на ділянці від вулиці Івасюка до вулиці Івана Франка у Винниках. І з цим змирилися винниківчани та мешканці багатьох районів Львівщини й інших областей. Адже тепер «сільські» автобуси й винниківчани змушені робити добрий «гак», щоб оминути перекриту ділянку.

Люди терпіли, терпіли. Але те, що вони побачили під час так званого ремонту, змусило людей не лише обурюватися, але й протестувати. Говорити, що ремонт згаданого проміжку триває – нічого не сказати. Бо знаменита фірма ремонтує вулицю Галицьку так, як мокре горить.

Люди бачать, що ремонтників на цій вулиці майже немає, а коли є, то переважно вони  відпочивають на лавочках або смалять цигарки.

«Навіщо вони тоді перекрили вулицю? – обурюється винниківчанин Андрій. – Моєму батькові 85 років. А я не завжди маю час піти йому в аптеку чи за продуктами. 5-а на кінцеву зупинку чомусь перестала курсувати (до мосту). Я працюю у Львові, а батько змушений у спеку чи під час зливи долати ями й вибоїни на закритій ділянці вулиці Галицької. І так потерпають усі винниківчани. Чому наша влада не захистить нас від таких горе-ремонтників? Коли не мали змоги швидко й якісно виконати ремонт, то не треба було перекривати вулицю. Люди не мають потерпати через проблеми фірми «Онур»: є кошти, нема коштів. Це їхні проблеми. Коли грошей не було, то не треба було розпочинати роботи. А коли вже розпочали, то швиденько завершуйте хоча б ремонт цієї ділянки й відкрийте для проїзду вулицю Галицьку, бо більше таких знущань годі й терпіти».

Ось так оцінюють ситуацію з ремонтом Галицької винниківчани. І, справді, годі терпіти таке знущання на людьми. Чи в іншій країні ремонтники дозволили собі так ставитися до мешканців будь-якого міста й так відверто й цинічно зневажати їх?

6 comments
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

6 Comments

  • Світлана
    30.05.2018, 00:05

    А що мешканці замовляли і укладали договори на проведення робіт? Хто є стороною договору? (мешканці чи ВМР). Хто повинен контролювати і дотримуватись умов договору(договорів)? Де відповідальність за недотримання умов договору? А взагалі для того щоб робити аналіз хто винен, опублікуйте для початку договори

    REPLY
  • Мар'яна
    30.05.2018, 08:21

    Люди відрізані від світу. Сісти на маршрутку можна аж на виїзді з Винник. Таксі викликати в Винники неможливо. Водії скасовують замовлення, як чують, що їхати треба в Вииники. Кожного дня ходжу Галицькою і дійсно роботи ніякі не ведуться, здерли покриття і все…
    Жах!!! Нікому такого не побажаю.

    REPLY
  • Андрій
    30.05.2018, 12:40

    Повинен бути договір, там має чітко вказуватись дату закінчення ремонту. Чому це не озвучується????

    REPLY
    • Володимир@Андрій
      30.05.2018, 16:55

      На скільки мені відомо, то ремонтні роботи повинні бути завершені до 31 грудня 2018 року. Оце попандос!

      REPLY
  • Євген
    08.06.2018, 00:29

    І це лише 1-й етап ремонту з 4-х обіцяних нашою "славною" Винниківською міськрадою. Певно на Різдво повинен закінчитись такими темпами десь так 2-й етап. Ну а до наступних виборів міського голови – 4-й ( під лєнточку), абис ти виділи жи мерія про людей таки дбає. Але боюсь до того часу і маршрутки почнуть об’їжджати Винники десятою дорогою. Одним словом – хутір біля Львова.

    REPLY

Останні новини