Вихованці Винниківської шахової школи «Black & White» – срібні та бронзові призери Командного шахового турніру

Вихованці Винниківської шахової школи «Black & White» – срібні та бронзові призери Командного шахового турніру

У Новояворівську 2-3 червня відбувся Командний шаховий турнір, організований Новояворівською міською радою та Новояворівський шаховим клубом до Дня захисту дітей. За умовами турніру, команди складалися з трьох хлопців і однієї дівчинки. Шахові змагання проводили за швейцарською системою в дев’ять турів. «Нашу Шахову школу в групі «А» представляли дві команди, – розповів тренер «Black & White»

У Новояворівську 2-3 червня відбувся Командний шаховий турнір, організований Новояворівською міською радою та Новояворівський шаховим клубом до Дня захисту дітей.

За умовами турніру, команди складалися з трьох хлопців і однієї дівчинки. Шахові змагання проводили за швейцарською системою в дев’ять турів.

«Нашу Шахову школу в групі «А» представляли дві команди, – розповів тренер «Black & White» Тарас Гись. – Гра обох була результативною. У складі команди, яка стала срібним призером турніру, за шахівницями боролися Маркіян Надворний, Марко Кобилюх, Богдан Ручинський та Ярина Ожайська. Бронзову нагороду отримала ще одна наша команда, за яку виступали Максим Бондаренко, Юрій Йонка, Денис Фітак, Дарина Єдинак. На третє місце не розраховували, бо друга команда мала грати в турнірі «Б» з молодшими гравцями. Проте в останній день вирішили позмагатися зі старшими, набратись досвіду з сильнішими гравцями… Тому третє місце стало приємною несподіванкою».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини