Відомий письменник Макс Кідрук презентуватиме у Винниках нову книгу «Де немає Бога»

Відомий письменник Макс Кідрук презентуватиме у Винниках нову книгу «Де немає Бога»

Зустріч із відомим українським письменником, автором першого вітчизняного технотрилеру «Бот»,  романів «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», а також низки тревелогів тощо відбудеться 21 жовтня (13:00) у бібліотеці-філії №34 ЦБС для дорослих м.Львова (Винники, вул. Галицька, 49). «Ми звернулися до Макса Кідрука з проханням включити Винники в перелік міст, якими

Зустріч із відомим українським письменником, автором першого вітчизняного технотрилеру «Бот»,  романів «Зазирни у мої сни», «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», а також низки тревелогів тощо відбудеться 21 жовтня (13:00) у бібліотеці-філії №34 ЦБС для дорослих м.Львова (Винники, вул. Галицька, 49).
«Ми звернулися до Макса Кідрука з проханням включити Винники в перелік міст, якими він буде мандрувати з новим романом «Де немає Бога», – розповіла завідувач бібліотеки для дорослих Ірина Андрухів. – Радіємо результату перемовин – відомий письменник погодився і ділитиметься своїм літературним доробком із винниківчанами».

Макс Кідрук вирушає в тур містами України, організатором якого є Мистецьке об’єднання «стендаЛь», з новим романом восени.

На Львівщині відбудуться презентації у дев’яти містечках, зокрема – у Винниках.

Книга «Де немає Бога» – спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини