Школі мистецтв у Винниках передали приміщення колишньої терапії

Школі мистецтв у Винниках передали приміщення колишньої терапії

Сьогодні, 14 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому прийняли рішення передати на баланс Львівської школи мистецтв № 9 будівлю на вулиці Галицька, 1. Про це «Винниківському Віснику» розповіла керівник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун. «Сьогодні вранці на засіданні виконкому прийнято рішення передати з балансу Львівського комунального підприємства “Агенція ресурсів

Сьогодні, 14 вересня, відбулося засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, на якому прийняли рішення передати на баланс Львівської школи мистецтв № 9 будівлю на вулиці Галицька, 1.

Про це «Винниківському Віснику» розповіла керівник управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун.

«Сьогодні вранці на засіданні виконкому прийнято рішення передати з балансу Львівського комунального підприємства “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ на баланс Львівської школи мистецтв № 9 нежитлову будівлю загальною площею 294,9 кв. м на вул. Галицькій, 1 у м. Винники, – пояснила Інна Свистун. – Рішення, з яким можна ознайомитися на сайті Львівської міської ради, прийняли на основі депутатських звернень і листа управління культури департаменту».

«Це буде корпус Школи мистецтв, в якому плануємо розмістити Центр народних ремесел імені Бориса Возницького, – розповів директор Школи мистецтв Ярослав Харун. – У приміщенні колишньої терапії вчитимемо різних видів прикладного мистецтва – буде простір для художнього відділення, можливо, гончарство, ковальство, різьбярство. Наразі вивчаємо це питання. Буде тут і кімната-музей Бориса Возницького, який багато зробив для розвитку музейної справи Винник і України загалом».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини