Вихованець винниківського футболу відзначився голом у Польщі

Вихованець винниківського футболу відзначився голом у Польщі

Гол Володимира Костевича допоміг його команді «Лех» (Познань) врятуватися від поразки в матчі з «Гурніком». Цей поєдинок завершився нічийним рахунком – 2:2. Після згаданого поєдинку 25-річний Володимир Костевич увійшов у символічну збірну 11-го туру чемпіонату Польщі. Нагадаємо, що свої перші кроки у футболі цей спортсмен зробив саме на винниківському стадіоні – він є вихованцем ФК

Гол Володимира Костевича допоміг його команді «Лех» (Познань) врятуватися від поразки в матчі з «Гурніком».

Цей поєдинок завершився нічийним рахунком – 2:2.

Після згаданого поєдинку 25-річний Володимир Костевич увійшов у символічну збірну 11-го туру чемпіонату Польщі.

Нагадаємо, що свої перші кроки у футболі цей спортсмен зробив саме на винниківському стадіоні – він є вихованцем ФК «Рух».

Згодом перспективного хлопчака перевели у Львівське училище фізичної культури. А вже звідти Володимир Костевич потрапив у львівські «Карпати».

Кар‘єра в «Карпатах» у Володимира Костевича тривала протягом 2010 – 2016 років. За львів‘ян цей гравець відіграв 84 поєдинки, забивши чотири голи. Він дебютував за «Карпати» у вищій лізі 19 листопада 2011 року в Одесі. Тоді суперники розійшлися миром, зігравши внічию – 2:2. У своєму дебютному поєдинку Володимир Костевич провів на полі 41 хвилину.

У 2017 році Володимир Костевич став гравцем польського ФК «Лех», ставши з новим клубом бронзовим призером чемпіонату. Після першого сезону Володимира Костевича також було визнано кращим лівим захисником польського чемпіонату.

У складі «Леха» футболіст неодноразово брав участь у єврокубках.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини