У крамничці «Емаус-Оселі» відбулося атмосферне свято «Ретро-осінь»

Сьогодні, 24 жовтня, з 10:00 до 19:00 у благодійній крамничці «Емаус-Оселі» тривала «Ретро-осінь». Протягом дня діяли знижки, відбувалися різні розіграші, фотосесії в ретро-одязі. У стилі 20-их років одягнувся й персонал. Атмосферне свято, на якому можна було оновлювати гардероб, доповнивши його вбранням у ретро-стилі, стало чудовою нагодою зробити свій настрій яскравішим, не зважаючи на дощову погоду.

Сьогодні, 24 жовтня, з 10:00 до 19:00 у благодійній крамничці «Емаус-Оселі» тривала «Ретро-осінь».

Протягом дня діяли знижки, відбувалися різні розіграші, фотосесії в ретро-одязі. У стилі 20-их років одягнувся й персонал.

Атмосферне свято, на якому можна було оновлювати гардероб, доповнивши його вбранням у ретро-стилі, стало чудовою нагодою зробити свій настрій яскравішим, не зважаючи на дощову погоду. А ще бонусом для людей, які завітали в цей день у крамничку, став виступ запальних «Веселих винниківських музик».

«Ми організували акцію «Ретро-осінь», щоб запросити більшу кількість гостей у нашу крамничку й трішки їх розвеселити, – пояснила адміністратор Христина Корнієнко. – Багато хто вважає, що осінь – найсумніша пора року, коли на зміну сонячним дням приходять дощові, сірі будні. А наш захід присвячений прощанню з чарівною осінню, можливість продовжити бабине літо, а одночасно – пригадати, що таке ретро-одяг. Тому протягом дня ми допомагаємо відвідувачам підібрати образ, який їм найбільше пасує, а також ретро-аксесуари, яких достатньо у нашій крамничці».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини