У суботу «Жупан» боротиметься зі «Соколом»

У суботу «Жупан» боротиметься зі «Соколом»

«Винниківський Вісник» уже повідомляв про те, що відроджений ФК «Жупан» упевнено посів перше місце у своїй підгрупі в чемпіонаті Пустомитівського району з футболу. І вже в найближчі вихідні дні має визначитися команда, яка здобуде золоті нагороди. Звичайно, усім винниківчанам дуже хочеться, щоб золото вибороли саме наші спортсмени, які, справді, своєю майстерністю та самовідданістю на це

«Винниківський Вісник» уже повідомляв про те, що відроджений ФК «Жупан» упевнено посів перше місце у своїй підгрупі в чемпіонаті Пустомитівського району з футболу.

І вже в найближчі вихідні дні має визначитися команда, яка здобуде золоті нагороди.

Звичайно, усім винниківчанам дуже хочеться, щоб золото вибороли саме наші спортсмени, які, справді, своєю майстерністю та самовідданістю на це заслужили. Але для цього треба здобути ще дві перемоги у фінальній пульці.

І 27 жовтня на стадіоні в Пустомитах наші хлопці проведуть перший поєдинок із ФК «Сокіл» (Лани). Початок цього матчу – 11:00.

Винниківські футболісти просять своїх уболівальників підтримати їх.

Гра буде дуже напруженою й цікавою.

А її переможець уже наступного дня (в неділю, 28 жовтня) проведе ще один поєдинок (також у Пустомитах), у якому вже й визначиться справжній чемпіон!

Просимо підтримати гравців ФК «Жупан»!

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини