Шановні співвласники будинку !!!

Шановні співвласники будинку !!!

  Керуючись законом України «Про житлово-комунальні послуги» та постановою КМУ № 301 від 20.04.2016р. «Про затвердження порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», виконавчий комітет Винниківської міської ради прийняв рішення № 299 від 26.10.2018р. «Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у м. Винники. Враховуючи наведене : Даний будинок буде списано з балансу ВКП «Добробут» в

 

Керуючись законом України «Про житлово-комунальні послуги» та постановою КМУ № 301 від 20.04.2016р. «Про затвердження порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», виконавчий комітет Винниківської міської ради прийняв рішення № 299 від 26.10.2018р. «Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у м. Винники.

Враховуючи наведене :

  1. Даний будинок буде списано з балансу ВКП «Добробут» в термін до 01.01.2019 р.

2.Після списання з балансу обслуговування будинку буде здійснювати ВКП «Добробут» до моменту проведення конкурсу на визначення управителя по кожному будинку м. Винники. Запланована дата проведення конкурсу 01.03.2019р.

  1. До моменту проведення конкурсу Ви маєте змогу визначитися із формою управління будинком, створити ОСББ, укласти угоду на обслуговування з будь-якою приватною або державною управляючою компанією . З метою ефективного управління та прийняття рішення, рекомендуємо провести збори мешканців вашого будинку, визначити уповноваженого представника від будинку та визначити форму управління будинком. Форму протоколу ви можете отримати в ВКП «Добробут» або у Винниківській міській раді.
  2. З інформацією щодо управляючих компаній, форм управління будинком та ін. ви можете ознайомитися на офіційному сайті Винниківської міської ради.
  3. Пропонуємо скерувати уповноваженого представника для участі у роботі комісії зі списання  будинку. Заявки на участь у роботі комісії приймаються у вигляді письмової заяви на адресу ВКП «Добробут» (м. Винники, вул. Галицька, 9) в термін до 09.11.2018р.

Адміністрація ВКП «Добробут» 

тел. для інформації  296-05-39;   098-935-22-56 

                                                                                  

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини