Учні «Берегині» переглянули фільм про УГА

Учні «Берегині» переглянули фільм про УГА

У бібліотеці для дорослих відбувся показ фільму  «Легіон», в якому відтворено історію Української Галицької Армії 1918-1919 рр. Про важливу сторінку в історії України – створення ЗУНРу, боротьбу за українську державність восьмикласникам ЗОШ «Берегиня» розповіла завідувач бібліотеки Ірина Андрухів. У вступному слові Ірина Андрухів ознайомила школярів з основним змістом документального фільму від режисера Тараса Химича, сюжетна

У бібліотеці для дорослих відбувся показ фільму  «Легіон», в якому відтворено історію Української Галицької Армії 1918-1919 рр.

Про важливу сторінку в історії України – створення ЗУНРу, боротьбу за українську державність восьмикласникам ЗОШ «Берегиня» розповіла завідувач бібліотеки Ірина Андрухів.

У вступному слові Ірина Андрухів ознайомила школярів з основним змістом документального фільму від режисера Тараса Химича, сюжетна лінія якого створена на основі спогадів очевидців.

«Крім показу фільму «Легіон», учні нашої школи брали участь у численних заходах, присвячених 100-річчю ЗУНРу, – зазначила педагог-організатор ЗОШ «Берегиня» Оксана Яцків.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини