«Юність» із Верхньої Білки стала чемпіоном Львівської області!

Сьогодні, 11 листопада, приємна новина для багатьох уболівальників футболу надійшла з Верхньої Білки. Тамтешній ФК «Юність» проводив останній цьогорічний  матч чемпіонату Прем‘єр-ліги Львівської області проти команди з міста Мостиська. Нагадаємо, що в разі перемоги футболісти з Верхньої Білки ставали б чемпіонами. І вони її здобули у напруженій боротьбі. Гості відчайдушно оборонялися й робили все, щоб

Сьогодні, 11 листопада, приємна новина для багатьох уболівальників футболу надійшла з Верхньої Білки.

Тамтешній ФК «Юність» проводив останній цьогорічний  матч чемпіонату Прем‘єр-ліги Львівської області проти команди з міста Мостиська.

Нагадаємо, що в разі перемоги футболісти з Верхньої Білки ставали б чемпіонами. І вони її здобули у напруженій боротьбі.

Гості відчайдушно оборонялися й робили все, щоб здобути в цьому поєдинку бодай один пункт. А господарі несамовито атакували в передчутті золотих нагород.

У першому таймі чудові нагоди відкрити рахунок не реалізували Панасюк і Музика.

Другий тайм також був повністю за господарями, які безперестанку атакували. Але м‘яч уперто не ліз у ворота суперників.

Тренер «Юності» Богдан Костик зробив заміну, яка виявилася вдалою. Гравець, який вийшов на заміну, а це був Павло Смолинець, і завдав вирішального удару аж на 93-ій доданій хвилині цього захоплюючого матчу. Так рахунок став 1:0 на користь ФК «Юність»!

Зазначимо, що в цій результативній атаці, яку розпочав Федорів, брав участь і голкіпер «Юності» Жук, який, полишивши власні ворота, побіг у штрафний майданчик суперників і головою скинув м‘яч під удар партнеру.

Нагадаємо також, що за ФК «Юність» із Верхньої Білки виступає чимало вихованців футболу з Винник.

Отож, важка, але така бажана перемога «Юності» з рахунком – 1:0.

Вітаємо керівництво «Юності», тренера Богдана Костика, який також багато років був капітаном ФК «Рух», усіх футболістів і уболівальників із цією великою перемогою.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини