Голосування за громадські проекти завершується через три дні. Винниківчани, потрібна ваша підтримка!

Голосування за громадські проекти завершується через три дні. Винниківчани, потрібна ваша підтримка!

Першого листопада розпочалося голосування за проекти, що подані на конкурс громадського бюджету Львова. Голосування завершується через три дні. Переможців оголосять до 1 грудня і фінансуватимуть їх втілення в 2019 році. Відповідно до інформації організаторів, на реалізацію проектів Личаківського району Львова виділять орієнтовно 3, 5 млн гривень. Цієї суми вистачить  на фінансування 7 проектів (орієнтовно). Проекти

Першого листопада розпочалося голосування за проекти, що подані на конкурс громадського бюджету Львова. Голосування завершується через три дні. Переможців оголосять до 1 грудня і фінансуватимуть їх втілення в 2019 році.

Відповідно до інформації організаторів, на реалізацію проектів Личаківського району Львова виділять орієнтовно 3, 5 млн гривень. Цієї суми вистачить  на фінансування 7 проектів (орієнтовно).

Проекти від Винник потребують підтримки мешканців, хоча на сьогодні (12 листопада) два з них входять у цю сімку. Але голосування триває, тому звертаємося до винниківчан не займати пасивну позицію, а віддати свій голос за один із чотирьох проектів. Перемога в цьому конкурсі – реальний шанс втілити проекти від Винник у життя за кошти громадського бюджету Львова.

Відповідно до даних 12 листопада, найбільше голосів винниківчани віддали за проект № 27 «Сучасний шкільний простір (капітальний ремонт і облаштування холу школи № 29 м. Львова) – 662 голоси. Проект № 38 «Школа єдиноборств та самооборони для дівчат та хлопців у м.Винники» підтримали 278 мешканців.

Наразі проект із облаштування холу СЗШ № 29 в загальному рейтингу знаходиться на 4 місці. Попереду проекти, які набрали 957, 850 і 682 голоси.

Школа єдиноборств у Винниках на сьогодні займає 6 позицію.

Ще два винниківських проекти в аутсайдерах з 126 і 60 голосами (проект № 25 «Винній Горі – сучасний дитячий ігровий майданчик», проект № 138 «Дитяча мрія на Івасюка»).

Але ще є час, ситуацію можна змінити! Винниківчани, голосуймо. Це нескладно!

Проект № 27. Сучасний шкільний простір (капітальний ремонт і облаштування холу школи № 29 м. Львова)

Автор проекту – Оксана Москалик. Бюджет – 499 930 грн.

Автор проекту № 27 пропонує, зважаючи на наявність у СЗШ № 29 великих вільних міжкласних приміщень, застосувати їх у якості додаткового простору для організації навчального процесу і цікавого/змістовного міжурочного часу для всіх учнів із використанням сучасних мультимедійних технологій, розміщенням розвиткових ігрових зон, острівків відпочинку тощо.

Проголосувати можна ТУТ

Проект № 38. Школа єдиноборств та самооборони для дівчат та хлопців у м.Винники

Автор проекту – Остап Готь. Бюджет – 499 829 грн.

«У зв’язку зі зростанням населення Винник є потреба в охопленні все більшої кількості підлітків корисними позаурочними активностями. Ідея проекту в облаштуванні приміщення для організації роботи принципово нового осередку спортивного дозвілля, заохоченні дітей і молоді опановувати різні види єдиноборств/бойових мистецтв і технік самооборони, фізично вдосконалюватися під наглядом досвідчених тренерів», – зазначено у проекті № 38, який пропонують відкрити за адресою: вул. Винна Гора, 5-Г.

Проголосувати можна ТУТ

Проект № 25. Винній Горі – сучасний дитячий ігровий майданчик

Автор – Андрій Вівчар. Бюджет – 498 337 грн.

В описі проекту № 25 вказано: «Вулиця Винна Гора – мікрорайон, де проживають переважно молоді сім’ї з дітьми. Завдяки встановленню дитячого ігрового комплексу діти та дорослі отримають можливість проводити активно та безпечно свій відпочинок. Подвір’я, що на даний час знаходиться в занедбаному стані, зможе перетворитися на осередок для всебічного розвитку малечі».

Проголосувати можна ТУТ

Проект № 138. Дитяча мрія на Івасюка

Автор проектуМарія Дмітрієва. Бюджет499 800 грн.  

Дитячий простір через байдужість і відсутність фінансування перетворився на місце пияцтва і вигулу домашніх тварин. Тут особливо бракує сучасних ігрових конструкцій, доглянутого футбольного майданчика, озеленення та огорожі. Облаштування майданчика на вул. Івасюка, 23 – мета проекту № 138.

Проголосувати можна ТУТ

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини