Графік руху внутрішніх експрес-маршруток у вихідні дні буде ідентичний до робочих

Графік руху внутрішніх експрес-маршруток у вихідні дні буде ідентичний до робочих

Перший тиждень, із 26 листопада, Винниками курсують шатл-баси (експрес-автобуси), які довозять мешканців із нижньої частини міста до центру, де можна пересісти за єдиним квитком в автобуси № 5 А або № 29. Пересадковий квиток діє завдяки тому, що усі маршрути обслуговує АТП-1. За інформацією заступника міського голови Винник Богдана Шустера, графік руху експрес-маршруток на вихідні

Перший тиждень, із 26 листопада, Винниками курсують шатл-баси (експрес-автобуси), які довозять мешканців із нижньої частини міста до центру, де можна пересісти за єдиним квитком в автобуси № 5 А або № 29.

Пересадковий квиток діє завдяки тому, що усі маршрути обслуговує АТП-1.

За інформацією заступника міського голови Винник Богдана Шустера, графік руху експрес-маршруток на вихідні дні буде той самий, що і в будні. Тобто, передбачені рейси (вул. Забава) з 6:30 до 10:00  і з 13:00 до 20:00 кожні півгодини, а з 10:00 до 13:00 і з 20:00 до 21:00 – щогодини.

Такий графік буде дійсний до проведення громадських слухань, що за попередніми даними відбудуться 11 грудня о 19:00 в КЦ «Дозвілля», на яких винниківчани зможуть проголосувати за один із варіантів добирання з нижньої частини Винник – внутрішній із пересадкою чи за маршрутом № 36.

2 comments
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

2 Comments

  • Марія
    30.11.2018, 23:47

    Не хочу бути наївною,але думаю що виговорю думку багатьох моїх сусідів на рахунок транспорту з нижньої частини міста Винник (при цьому ,що дано два варіанти на вибір),для пенсіонерів автобус з такою не українською назвою(видно бракує нам літер в абетці) можливо і ЗРУЧНИЙ…але працюючим громадянам які зранку біжать на роботу пропоновані пересадки НЕ ЗРУЧНІ !!! Думаю,що рейс 36 при умові з ЧІТКИМ ГРАФІКОМ ,просто НЕОБХІДНИЙ нашому народу (З ЧІТКИМ ГРАФІКОМ РОБОТИ,так як курсують Чишки чи Дмитровичі)Нижня частина заселена густо в останні роки і транспортну сітку треба розширювати .Так що і Чишкам,і Дмитровичам і 36 (наголошую-з графіком ) РОБОТИ БУДЕ ВДОСТАЛЬ !!! ПРАЦЮВАТИ БИ ВОНИ ХОТІЛИ !! Наголошують,що нема людей (36) і не буде НІКОЛИ ,якщо не будуть курсувати чітко,люди спасаються як можуть коли немає на кого надіятись !! Весь транспорт Львова іде по-графіку,єдиний 36 має проблеми з корками !! Проблеми не з корками,проблема з набраними"людьми по оголошенню",які НЕ хочуть працювати !!! З повагою Залужець М.Є

    REPLY
  • ОЛЯ
    01.12.2018, 21:41

    Перший і останній раз їхала в середу 19-15 ( по графіку який був на дошці, це останій з галицької)експресом. Сідала на 5 а біля 28 заводу, прочекавши більше 30 хв( проїхало 2 29 автобуси). Біля Табачної фабрики пересіла на "БЕЗКОШТОВНИЙ" експрес, де водій, так кричав що всі мусять платити, що витягнула 5 грн і заплатила. Томі вже в який раз переконуюсь, в нашу брехливу виниківську владу. Їздила маршруткою Чишки, Дмитровичі так і дальше буду ними доїзджати до зупинки "Стадіон".

    REPLY

Останні новини