ФК «Жупан» у Винниках провів тренувальний поєдинок

Сьогодні, 9 грудня, на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках місцевий футбольний клуб «Жупан» провів тренувальний матч. Суперником винниківських гравців став володар Кубка Яворівського району – футболісти з Ясниськ. Поєдинок видався цікавим і багатим на голи. Винниківчани дали можливість проявити себе новим футболістам, які, можливо, в новому сезоні зможуть закріпитися в «Жупані». Першими рахунок відкрили

Сьогодні, 9 грудня, на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках місцевий футбольний клуб «Жупан» провів тренувальний матч.

Суперником винниківських гравців став володар Кубка Яворівського району – футболісти з Ясниськ.

Поєдинок видався цікавим і багатим на голи. Винниківчани дали можливість проявити себе новим футболістам, які, можливо, в новому сезоні зможуть закріпитися в «Жупані».

Першими рахунок відкрили гості вже на 5-ій хвилині, скориставшись неузгодженими діями винниківських воротаря та захисника.

На 17-ій хвилині Куцій потужним ударом у «дев‘ятку» його зрівняв. Згодом Новак також потужним «пострілом» вивів «Жупан» уперед, а після цього вчасно замкнув передачу партнера, довівши рахунок до – 3:1.

У проміжку поміж цими голами загрожували воротам гостей Чепіль, Вергун і Новак.

На початку другого тайму Шкраба сильно пробив із близької відстані й рахунок став – 4:1 на користь винниківчан. Та після цього свій другий м‘яч у цьому матчі забив Куцій, довівши рахунок до – 5:1.

Уже після цього надзвичайно активними стали гості, які до завершення поєдинку зуміли відзначитися тричі поспіль, але від поразки це їх не врятувало.

Отож, ФК «Жупан» здобув перемогу з рахунком – 5:4.

Склад ФК «Жупан»: Хамуляк, Філь, Вергун, Леган, Дадак, Куцій, Чепіль, Новак, Петрів, Шкраба, Мартиняк. На заміну виходили: Павлентій, Дорош, Мельничук.

На матчі були присутні заступник міського голови Винник Богдан Шустер і заслужений тренер України Мирон Маркевич.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини