Юні винниківчани створювали диво-ангеликів із вовни

Юні винниківчани створювали диво-ангеликів із вовни

Магазини-базари рясніють іграшками та прикрасами до новорічно-різдвяних свят. Але набагато приємніше створити їх своїми руками. Особливо подобаються такі заняття діткам. Юних винниківчан навчили як зробити свого різдвяного ангелика – символа добра, любові та захисту. Такий майстер-клас організувала Творча студія «Гранат». «Ангелів можна створювати з різних матеріалів, але теплим і домашнім він виходить із валяної вовни,

Магазини-базари рясніють іграшками та прикрасами до новорічно-різдвяних свят. Але набагато приємніше створити їх своїми руками. Особливо подобаються такі заняття діткам.

Юних винниківчан навчили як зробити свого різдвяного ангелика – символа добра, любові та захисту. Такий майстер-клас організувала Творча студія «Гранат».

«Ангелів можна створювати з різних матеріалів, але теплим і домашнім він виходить із валяної вовни, – розповіла  керівник ТС «Гранат» Вікторія Гранкіна. – Наш майстер-клас відбувався в техніці фелтінгу (сухе валяння за допомогою спеціальних голок). Ця техніка дуже проста й доступна для дітей і дорослих, не потребує додаткової підготовки чи спеціальних навичок. Достатньо мати бажання, бути уважним і дотримуватися правил безпеки».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини