ДТП між Винниками і Підгірним: є 7 постраждалих (Фото)

ДТП між Винниками і Підгірним: є 7 постраждалих (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода на трасі Львів-Тернопіль трапилася сьогодні, 13 грудня, орієнтовно о сьомій годині ранку. Між Винниками і Підгірним зіштовхнулися військовий КрАЗ і мікроавтобус. Є постраждалі. «За попередніми даними, автопригода сталася близько 07:00 на трасі  Львів – Тернопіль поблизу автозаправки «WOG» між селом Підгірне та містом Винники, – йдеться в повідомленні «Варти-1». – Внаслідок ДТП постраждали водій

Дорожньо-транспортна пригода на трасі Львів-Тернопіль трапилася сьогодні, 13 грудня, орієнтовно о сьомій годині ранку. Між Винниками і Підгірним зіштовхнулися військовий КрАЗ і мікроавтобус. Є постраждалі.

«За попередніми даними, автопригода сталася близько 07:00 на трасі  Львів – Тернопіль поблизу автозаправки «WOG» між селом Підгірне та містом Винники, – йдеться в повідомленні «Варти-1». – Внаслідок ДТП постраждали водій та семеро пасажирів автомобіля «Фольксваген Т5», серед яких троє дітей».

За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, в медзаклад доставлено водія та пасажирів мікроавтобуса – усього сімох осіб, з них троє – неповнолітні. Їх з численними травмами госпіталізували. На місці зіткнення працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП та особисті дані учасників події. Медики встановлюють діагнози постраждалим. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото:  varta1.com.ua

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини