Ветерани АТО подарували дітям патріотичну літературу

Ветерани АТО подарували дітям патріотичну літературу

Учора, 12 грудня, представники ГО «Інвалідів і учасників бойових дій АТО» міста Винники спільно з Інститутом національної пам‘яті провели благодійну акцію. Під час згаданого заходу представник громадської організації Віталій Кобрин подарував  шкільним закладам міста та дорослій бібліотеці комплекти патріотичної літератури, яку видав Інститут національної пам‘яті. Книги та дитячі ігри патріотичного змісту отримали колективи СЗШ №

Учора, 12 грудня, представники ГО «Інвалідів і учасників бойових дій АТО» міста Винники спільно з Інститутом національної пам‘яті провели благодійну акцію.

Під час згаданого заходу представник громадської організації Віталій Кобрин подарував  шкільним закладам міста та дорослій бібліотеці комплекти патріотичної літератури, яку видав Інститут національної пам‘яті.

Книги та дитячі ігри патріотичного змісту отримали колективи СЗШ № 29, «Берегині», СЗШ № 47, Винниківської школи-інтернату, дорослої бібліотеки Винник.

«Останні події в Україні ще раз підтвердили те, що діти та юнацтво повинні знати й шанувати нашу справжню історію, а не те, що писали для нас наші вороги-завойовники, – зазначив Віталій Кобрин. – Діти повинні знати, що лише в рідній країні вони матимуть щасливе майбутнє. І тоді щоденно боротимуться за власну країну, за її добробут. І тільки тоді ми зможемо уникнути для них долі наших попередників, для яких чужинці влаштували на рідній землі Голодомор і репресії, яких вивозили на чужину й грабували та вбивали».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини