Під час снігопаду ФК «Жупан» здобув перемогу

Під час снігопаду ФК «Жупан» здобув перемогу

12 грудня на стадіоні імені Богдана Маркевича винниківський ФК «Жупан» зіграв тренувальний поєдинок із футболістами з Перемишлян. Нещодавно ці футболісти вже проводили тренувальний матч. І тоді перемогли саме гості. Цікаво також, що зараз тренером гостей є винниківчанин Ігор Дідик. Хоча гра й була тренувальною, на полі відбувалася безкомпромісна й жорстка боротьба. А ще протягом усього

12 грудня на стадіоні імені Богдана Маркевича винниківський ФК «Жупан» зіграв тренувальний поєдинок із футболістами з Перемишлян.

Нещодавно ці футболісти вже проводили тренувальний матч. І тоді перемогли саме гості. Цікаво також, що зараз тренером гостей є винниківчанин Ігор Дідик.

Хоча гра й була тренувальною, на полі відбувалася безкомпромісна й жорстка боротьба. А ще протягом усього матчу футболістів засипало снігом.

На 17-ій хвилині Павлентій відкрив рахунок – 1:0. На 39-ій хвилині гості зуміли вирівняти становище, а на початку другого тайму вийшли вперед.

Господарі значно активізувалися й на 65-ій хвилині Мартиняк зрівняв рахунок – 2:2. А на 85-ій хвилині Новак знову вивів ФК «Жупан» уперед – 3:2. Цей рахунок і став підсумковим у звітній грі.

У складі винниківської команди було багато новачків. А з «ветеранів» команди на поле виходили:  Володимир Пігура, Хамуляк, Дорош, Вергун, Дадак, Петрів, Куцій, Павлентій, Новак, Чепіль, Дмитрух, Шкраба, Леган, Суль. Серед новачків удруге вийшли на поле Філь і Мартиняк. Також у другому таймі в складі господарів зіграли добре відомі винниківським уболівальникам Панасюк і Молоков.

На матчі був присутній заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини