Мер Львова закликав підприємців – власників приміщень – припинити співпрацю з представниками грального бізнесу

Мер Львова закликав підприємців – власників приміщень – припинити співпрацю з представниками грального бізнесу

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до підприємців – власників приміщень – із проханням розірвати договори оренди з діячами грального бізнесу. Про це повідомила прес-служба ЛМР. Як відомо, цей аморальний бізнес в Україні заборонено. Але його представники знайшли «шпаринку» в законі і маскують свої заклади, як «національну»  або «державну» лотереї. «Гральний бізнес є вкрай небезпечним

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до підприємців – власників приміщень – із проханням розірвати договори оренди з діячами грального бізнесу.

Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Як відомо, цей аморальний бізнес в Україні заборонено. Але його представники знайшли «шпаринку» в законі і маскують свої заклади, як «національну»  або «державну» лотереї.

«Гральний бізнес є вкрай небезпечним для суспільства, він є вкрай небезпечним для дітей і молоді, – наголосив Андрій Садовий. – Це – практично психічна хвороба, залежність людей. Із людських кишень виманюють останні копійки, а це – аморально».

Така ж проблема давно існує у Винниках, де також «розплодилось» чимало гральних закладів.

Під час зустрічі з консультативною місією ЄС із реформування сектору цивільної безпеки, міський голова Винник Володимир Квурт також підняв це гостре для багатьох людей питання.

Як повідомив голова комісії з благоустрою Винник Славомир Каторож, нещодавно трьох підприємців, які здають в оренду свої приміщення під гральні заклади у нашому місті, було оштрафовано.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини