У селі Дмитровичі син ударив ножем рідну матір

У селі Дмитровичі син ударив ножем рідну матір

Мешканцеві села Дмитровичі – 25-річному громадянину Д. – оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за те, що перебуваючи напідпитку, він ударив ножем рідну матір. Про цей дикий і, водночас, трагічний кримінальний епізод, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. Повідомляється, що надзвичайна подія трапилася ще 30 грудня. Зловмисник напідпитку вимагав у матері

Мешканцеві села Дмитровичі – 25-річному громадянину Д. – оголошено підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за те, що перебуваючи напідпитку, він ударив ножем рідну матір.

Про цей дикий і, водночас, трагічний кримінальний епізод, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Повідомляється, що надзвичайна подія трапилася ще 30 грудня.

Зловмисник напідпитку вимагав у матері горілки. У них виникла сварка й розлючений молодик ударив рідну матір ножем. 44-річна жінка, стікаючи кров‘ю, втекла до сусідів, де їй надали першу медичну допомогу та викликали лікарів і правоохоронців.

Відомо, що зловмисник уже перебував у місцях позбавлення волі й нещодавно був звільнений умовно (не відбувши повний термін). Після звільнення з місця ув‘язнення він постійно пиячив і бив власну матір.

Зараз потерпіла перебуває на лікуванні у 8-ій клінічній лікарні міста Львова.

А проти 25-річного громадянина Д. відкрито карну справу за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння). Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Слідчим суддею Пустомитівського районного суду Львівської області громадянину Д. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство у цій справі триває.

1 comment
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

1 Comment

  • Іван Горецький
    13.01.2019, 16:43

    Сімейка відома в селі Дмитровичі. Сина звати Михайло а матір Орися. Михайло був-ший військовий службовець, прикордонник., отримав умовний термін покарання за те, що влаштував бійку з офіцером та наніс йому тілесні ушкодження. Родина алкоголіків, вічні п’янкі, бійки та поножовщина. В Орисі є рідний брат, теж алкоголік та злісний аліментник, родина соціально небезпечна, слава Богу, що одного посадили. сподіваюся правоохоронна система розбереться з тими нелюдами і в скорому часі за решіткою опиниться вся ця клята родина.

    REPLY

Останні новини