Вихованки Театру пісні «Первоцвіт» КЦ «Дозвілля» – переможці міжнародного конкурсу «Українська коляда»

Вихованки Театру пісні «Первоцвіт» КЦ «Дозвілля» – переможці міжнародного конкурсу «Українська коляда»

Юні співачки Театру пісні «Первоцвіт» КЦ «Дозвілля» вкотре демонструють гарні вокальні здібності, якісний репертуар і продумані сценічні образи на конкурсах і фестивалях найвищих рівнів. Днями вихованки керівника «Первоцвіту» Ірини Шалати показали свої творчі напрацювання на  міжнародному  фестивалі-конкурсі «Українська Коляда – 2019», що відбувся 12-13 січня у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді. У конкурсі

Юні співачки Театру пісні «Первоцвіт» КЦ «Дозвілля» вкотре демонструють гарні вокальні здібності, якісний репертуар і продумані сценічні образи на конкурсах і фестивалях найвищих рівнів.

Днями вихованки керівника «Первоцвіту» Ірини Шалати показали свої творчі напрацювання на  міжнародному  фестивалі-конкурсі «Українська Коляда – 2019», що відбувся 12-13 січня у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді.

У конкурсі взяли участь троє учасниць Театру пісні «Первоцвіт», і усі вони отримали призові місця.

І місцем журі відзначило Яну Ручинську. Дарина Артищук отримала ІІ місце, а Софія Брилінська – ІІІ.

За умовами творчого змагання, дівчата співали по дві пісні, одну з яких акапельно.

«Обов’язково потрібно було виконати колядки, – розповіла керівник «Первоцвіту» Ірина Шалата. – Яна заспівала колядку «Хто там по дорозі» й пісню «Хелелуя», Дарина  – дві колядки («На небі зірка» і «У Вифлеємі», музику до якої написав винниківський композитор Олександр Албул). Софія також виконала колядку «Святий вечір» Олександра Албула і популярну пісню  групи «АВВА» «Новий рік» українською мовою. Дівчата старалися й отримали заслужені нагороди».

Винниківські переможці відзначені грамотами, кубками та медалями, а їхній керівник  – подякою за вагомий внесок у розвиток культури і мистецтва дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини