Інноваційна школа «SoVA» допоможе винниківським школярам зробити впевнений крок у світ ІТ

Інноваційна школа «SoVA» допоможе винниківським школярам зробити впевнений крок у світ ІТ

У Винниках будуть готувати майбутніх ІТ-шників. Такий амбітний план визрів у керівника інноваційної школи «SoVA» (Школа життєвонеобхідної діяльності) – винниківчанки Вікторії Читайло. Зорієнтована нова ІТ-школа на учнів 6-11 класів. На даний час тільки у Львові є офіси понад 200 ІТ-компаній, а в індустрії налічується близько 20 000 ІТ-спеціалістів. Світ активно змінюється. На думку експертів, уже через десять років ми

У Винниках будуть готувати майбутніх ІТ-шників. Такий амбітний план визрів у керівника інноваційної школи «SoVA» (Школа життєвонеобхідної діяльності) – винниківчанки Вікторії Читайло.

Зорієнтована нова ІТ-школа на учнів 6-11 класів.

На даний час тільки у Львові є офіси понад 200 ІТ-компаній, а в індустрії налічується близько 20 000 ІТ-спеціалістів. Світ активно змінюється. На думку експертів, уже через десять років ми будемо мати 65 % абсолютно нових професій.

«Тому природньо, що місто Винники не може стояти осторонь цього процесу, – каже Вікторія. – Його важливим елементом є мотиваційна складова й надання базових навичок тим, хто через цей проміжок часу буде активно залучений до професійної діяльності. А це – сьогоднішні школярі. Крім ІТ-навичок (веб-технології, програмування, медійні технології, робототехніка, комп’ютерні мережі та комп’ютерна безпека  тощо), наша команда навчить їх комплексно вирішувати проблеми, креативності, критичного мислення».
Інноваційна школа «SoVA» запрошує школярів зробити впевнений крок у привабливий і перспективний світ ІТ.
Перша організаційна зустріч відбудеться 27 січня о 13.00 в приміщенні бібліотеки для дорослих за адресою: вул.Галицька,49. Телефон для контактів: 0687907842.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини