«Рух» і «Юність» зіграли тренувальний матч

Сьогодні, 26 січня, на стадіоні імені Богдана Маркевича відбувся тренувальний поєдинок поміж командами «Рух» (Винники) та «Юність» (Верхня Білка). Поєдинок видався доволі цікавим і зібрав на стадіоні імені Богдана Маркевича в цей холодний січневий день багато вболівальників. У складі «Руху» присутні побачили новачків, яких керівництво клубу наразі офіційно не представило. А за минулорічного чемпіона Львівської

Сьогодні, 26 січня, на стадіоні імені Богдана Маркевича відбувся тренувальний поєдинок поміж командами «Рух» (Винники) та «Юність» (Верхня Білка).

Поєдинок видався доволі цікавим і зібрав на стадіоні імені Богдана Маркевича в цей холодний січневий день багато вболівальників. У складі «Руху» присутні побачили новачків, яких керівництво клубу наразі офіційно не представило. А за минулорічного чемпіона Львівської області – ФК «Юність» – виступало багато колишніх гравців «Руху». Зокрема, за клуб із Верхньої Білки виступають Бойко, Карачевський, Панасюк, Дмитрух, Молоков, Федорів, Шептицький. Тренує цей колектив екс-рухівець Костик.

Сьогодні на полі було дуже багато боротьби, а от небезпечних епізодів було вкрай мало. Зрештою, гра завершилася нічийним рахунком – 0:0.

Після цього ФК «Рух» у Винниках зіграє ще два матчі – 2 лютого з ФК «Калуш», а 8 лютого з ФК «Нива» (Тернопіль).

Із 11 лютого до 15 березня гравці ФК «Рух» проведуть два тренувальні збори у Туреччині.

Учора, 25 січня, винниківський «Жупан» удома зіграв тренувальний поєдинок із клубом з міста Перемишляни. Винниківські гравці поступилися з мінімальним рахунком – 1:2. Гол у складі ФК «Жупан» провів Дадак.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини