Новостворений Музичний театр «Крещендо» з Винник переміг у міжнародному конкурсі з патріотичною сценкою

Новостворений Музичний театр «Крещендо» з Винник переміг у міжнародному конкурсі з патріотичною сценкою

Сьогодні, 10 лютого, у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбувся Гала-концерт і нагородження переможців міжнародного фестивалю-конкурсу «Нова ера талантів –2019». Лідером цього конкурсу  в номінації «Театральні мініатюри» журі визнало Музичний театр «Крещендо» з міста Винники. Неймовірний результат – п’ятдесят з п’ятдесяти балів – вивів новостворений колектив на І місце. Зовсім молодий Музичний театр

Сьогодні, 10 лютого, у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді відбувся Гала-концерт і нагородження переможців міжнародного фестивалю-конкурсу «Нова ера талантів –2019».
Лідером цього конкурсу  в номінації «Театральні мініатюри» журі визнало Музичний театр «Крещендо» з міста Винники. Неймовірний результат – п’ятдесят з п’ятдесяти балів – вивів новостворений колектив на І місце.

Зовсім молодий Музичний театр створений наприкінці 2018 року. Його поява – нова сторінка в культурному житті Винник. Засновник і керівник – відома  своїми вдалими  мистецькими проектами, як-от «Згарда»,  Марія Палько. Зараз у колективі навчається 16 дітей від 6 до 14 років.

На міжнародному конкурсі    Музичний театр «Крещендо» переміг із композицією «Ми – Україна».
«Наша конкурсна сценка складалася з мого авторського вірша про АТО  та пісні (солістки – Софія Батрух та Ірина Свириденко), – розповіла Марія Палько. – Акторські та вокальні здібності дітей доповнювали продумані деталі. Чорна тканина імітувала чорні хмари. Під нею були вінок і хустина як захисні обереги мами. І наш національний прапор. Цей виступ ми готували спеціально до «Нової ери талантів». Конкурс міжнародний, тому ми вирішили ще раз підкреслити ситуацію в Україні і те, як ми любимо і вболіваємо за неї».

Керівник «Крещендо» зазначила, що колектив тільки розпочав діяльність. Першим його виступом був вертеп 16 січня. Зараз і старша, і молодша групи працюють над жартівливими сценками. Незабаром із дітьми буде працювати вчитель акторської майстерності Юлія Оліяр, розпочинається творча співпраця з художньою студією «Арт-хаус».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини