У Винниках водій-неадекват, знісши огорожу, влетів у чужу садибу (фоторепортаж із місця пригоди)

Сьогодні, 24 лютого, на вулиці Івана Франка трапилася дорожньо-транспортна пригода. Мешканець села Лисиничі, 1994 року народження, на автомобілі марки «БМВ» на литовських номерних знаках, знісши огорожу, буквально влетів у чужу садибу. Очевидці ДТП стверджують, що перед зіткненням з огорожею неадекватний водій «БМВ» ледь не збив людину. Цікаво, що перед огорожею є широкий водостічний рів. Але

Сьогодні, 24 лютого, на вулиці Івана Франка трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Мешканець села Лисиничі, 1994 року народження, на автомобілі марки «БМВ» на литовських номерних знаках, знісши огорожу, буквально влетів у чужу садибу.

Очевидці ДТП стверджують, що перед зіткненням з огорожею неадекватний водій «БМВ» ледь не збив людину.

Цікаво, що перед огорожею є широкий водостічний рів. Але ні цей рів, ні огорожа не перешкодили неадеквату потрапити на чужу садибу. Хоча після аварії там огорожі вже нема.

Очевидці також кажуть, що водій і після ДТП поводив себе агресивно й зухвало.

Працівникам поліції, які оперативно прибули на місце надзвичайної пригоди, навіть довелося надягнути на руки неадеквату кайданки.

Зі слів правоохоронців, медичної допомоги він не потребував і його доправили в Личаківський відділ поліції міста Львова.

Також правоохоронці кажуть, що у нього були видимі ознаки сп‘яніння. Але, з їхніх слів, він має пройти відповідну експертизу.

А ще очевидці зазначили, що багато свідків цієї події навіть після того, що накоїв цей горе-водій, намагалися його виправдати. А були й такі, що дозволяли собі навіть хамити працівникам поліції. Хоча він перед цим ледь не розчавив людину.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини