Винники можуть втратити статус міста, яке першим в Україні позбулося грального бізнесу?

Ще на Йордан зусиллями Винниківської ГО «Інвалідів-учасників бойових дій АТО» й місцевої влади на території нашого міста було зачинено усі три заклади грального бізнесу. Винники стали першим в Україні містом, яке позбулося цього зла. Та підприємці, які займаються цим бізнесом у Винниках, як з‘ясувалося, не здалися. Членам ГО «Інвалідів-учасників бойових дій  АТО» навіть погрожували фізичною

Ще на Йордан зусиллями Винниківської ГО «Інвалідів-учасників бойових дій АТО» й місцевої влади на території нашого міста було зачинено усі три заклади грального бізнесу.

Винники стали першим в Україні містом, яке позбулося цього зла.

Та підприємці, які займаються цим бізнесом у Винниках, як з‘ясувалося, не здалися.

Членам ГО «Інвалідів-учасників бойових дій  АТО» навіть погрожували фізичною розправою.

У цій справі зараз триває слідство.

Та 23 лютого, немов грім серед ясного неба, пролунала звістка про те, що відновив свою роботу один із закритих салонів – у центрі Винник на вулиці Галицькій, 18!

Журналісти «Винниківського Вісника» вирішили пересвідчитись у цьому й завітали в цей салон.

Й, справді, пломби на вхідних дверях уже не було. Ми зайшли всередину й побачили на власні очі, що цей заклад працює, є вже й клієнти.

«Ми знали, що боротьба з цим злом буде довгою й непростою, – прокоментував цю невтішну новину в.о. голови Винниківської ГО «Інваліді –учасників бойових дій АТО» Юрій Солиган. – Наразі відкрився лише один із трьох гральних салонів. Та ми продовжуватимемо боротьбу й сподіваємося на підтримку нашої влади й громади. Вважаємо, що 28 лютого депутати Винниківської міської ради на сесії приймуть рішення про заборону грального бізнесу на території міста за нашою ініціативою. Плануємо й інші заходи».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини