Олександр Зімба ознайомив зі своєю творчістю та піснями, які на його вірші виконує винниківський гурт «Забава»

У приміщенні бібліотеки для дорослих відбулася зустріч з відомим письменником, заслуженим тренером України з важкої атлетики, яку організували педагоги загальноосвітньої школи «Берегиня». Поспілкуватися з дитячим письменником прийшли учні 1-3 класів. Олександр Зімба – автор серії казок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика».  На його віршики створені пісні, зокрема – винниківським гуртом «Забава», а виконує їх Сергій

У приміщенні бібліотеки для дорослих відбулася зустріч з відомим письменником, заслуженим тренером України з важкої атлетики, яку організували педагоги загальноосвітньої школи «Берегиня».

Поспілкуватися з дитячим письменником прийшли учні 1-3 класів.

Олександр Зімба – автор серії казок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика».  На його віршики створені пісні, зокрема – винниківським гуртом «Забава», а виконує їх Сергій Габшій.

«Я написав 27 віршованих книжок, три комікси і дві книги в прозі, – розповів Олександр Зімба. – Дітям подобаються  веселі й захопливі пригоди песика Бровка і котика Мурчика. Насправді  тільки у приказці кіт з собакою не можуть ужитися разом, а в моїх книжечках усе навпаки».

Важливе місце у книжечках письменника займає здоровий спосіб життя. Як розповів автор, він багато років працював тренером з важкої атлетики і в свої 72 роки продовжує займатися спортом.

На підтвердження – показав дітям відео  з Чемпіонату світу серед ветеранів, що відбувся шість років тому. Олександр Зімба отримав ІІІ місце, а піднімав штангу спочатку 70, а потім 100 кілограмів. Школярики плескали від захоплення, коли побачили, якою силою володіє письменник.

«Мрію дожити до ста років, взяти участь у Чемпіонаті світу серед ветеранів і легко підняти 50-кілограмову штангу», – каже пан Олександр.

Завершили літературну зустріч автограф-сесією. Олександр Зімба подарував книжечки бібліотеці для дорослих і вчителям ЗОШ «Берегиня».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини