У Винниках нелюд жорстоко зарізав 66-річного пенсіонера

Жахливе вбивство було скоєно сьогодні, 20 березня, в одному з приватних будинків на вулиці Стрілецькій у Винниках. Як повідомив начальник Личаківського відділу поліції міста Львова, підполковник Роман Макогон, від руки жорстокого вбивці загинув 66-річний винниківчанин Я. Убивство було скоєно близько 15-ої години дня в будинку пенсіонера. Правоохоронці з‘ясували, що вбивця й жертва були знайомі. 29-річний

Жахливе вбивство було скоєно сьогодні, 20 березня, в одному з приватних будинків на вулиці Стрілецькій у Винниках.

Як повідомив начальник Личаківського відділу поліції міста Львова, підполковник Роман Макогон, від руки жорстокого вбивці загинув 66-річний винниківчанин Я.

Убивство було скоєно близько 15-ої години дня в будинку пенсіонера.

Правоохоронці з‘ясували, що вбивця й жертва були знайомі. 29-річний уродженець села Велика Вільшаниця, що на Золочівщині, працював у Винниках у бригаді, яка саме забруковувала вулицю Стрілецьку. Хоча  керівник  бригади заявив, що він ще вчора вигнав цього горе-робітника з роботи за розпиття алкогольних напоїв. Натомість, 66-річний громадянин Я. замовив свого майбутнього вбивцю для виконання роботи з брукування.

І от сьогодні цей робітник завітав до громадянина Я. додому. Він перебував у стані сильного алкогольного сп‘яніння й просив грошей (50 гривень). Коли йому відмовили, то зловмисник накинувся на сина-інваліда громадянина Я., який також перебував у хаті. Бандит гамселив хвору людину, душив її. А коли інвалід перестав подавати ознаки життя, то садовими ножицями жорстоко заколов і самого громадянина Я., завдавши йому багато колото-різаних ран у шию.

Після цього вбивця кинувся шукати гроші й коштовності в будинку.

Та син-інвалід громадянина Я. прийшов до тями й зумів зачинитися в одній із кімнат і зателефонувати до своїх рідних. Родичі одразу ж повідомили про вбивство й розбійний напад правоохоронців і самі також  побігли на вулицю Стрілецьку. Коли правоохоронці прибули, то син-інвалід відчинив їм двері й повідомив, що вбивця перебуває в його хаті. І, дійсно, незабаром його виявили під якимось одягом, він заховався й принишк. У кишенях вбивці було виявлено стільникові телефони, які він знайшов у цій хаті й намагався викрасти.

На місце трагедії прибули всі надзвичайні  служби й медики. На жаль, громадянину Я.  допомогти вже не змогли, а його сину-інваліду була надана необхідна медична допомога.

Правоохоронці з великими труднощами вивели вбивцю з хати, бо під будинком зібралося багато обурених громадян, які намагалися вчинити над нелюдом самосуд і голосно його проклинали.

«Цей страшний злочин нашими працівниками було розкрито за гарячими слідами, – наголосив начальник Личаківського відділу поліції, підполковник Роман Макогон. – На жаль, людину до життя вже не повернеш, це жахлива трагедія. Але й жорстокий убивця також відчує силу закону й відповість за те, що накоїв».

Про вбивцю також стало відомо, що він розлучений і має сина. На брукуванні вулиці Стрілецької разом із вбивцею працював і його рідний брат, який був просто шокований нинішніми трагічними подіями й перебуває в стані розпачу.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини